depka z voľna

Príspevok v téme: depka z voľna
:(((

Mám takýto problém, ktorý mi strpčuje chvíle, keď mám voľno. Cez týždeň chodím do práce, kde sa necítim nejako extra dobre. Cez víkend kedy mám voľno, alebo počas dovolenky príde na mňa strašná depka, a niekedy mám pocit že je mi lepšie v robote, kde mi v podstate nie je dobre. Čo to môže byť? Máte aj vy takéto pocity?

lady24

Ja myslim, ze je to hlavne tym, ze nerobis to, co ta naozaj naplna. Robotu beries skor ako nutne zlo, ale zaroven vyplnac casu, ktory by si inak aj tak nemala ako stravit. Cez vikend ti to dochadza a preto tie depky. Urcite mas predsa nejake zaluby, nejaku cinnost, pri ktorej dokazes vypnut. Alebo sa popozeraj po inej praci. Takej, do ktorej by si sa tesila. Ja viem, ze v dnesnej dobe je to tazke a vacsina je rada, ze ma aspon nejaku pracu. Ja som cerstva absolventka, a chytaju ma depky takisto z toho, ze zrazu nie je do coho pichnut, hoci som sa pred statnicami na to neuveritelne tesila.:) Ale takisto verim, ze najdem nieco, co ma bude naplnat a nebudem mat cas na riesenie takychto stavov.