ahojte, mam 15 rokov a ide o to, ze mam velky nos a k tomu s mensim hrbolcekom, co by ani nevadilo, keby som z kazdej strany kvoli tomu nosisku nevyzerala inak..z jedne strany sa zda byt rovny, a zase z druhej tam uz vytrca ten hrbol...pripadam si s tym fakt divne a hnusne, preto urcite si ho necham zoperovat, ale vsade citam, ze u nas sa plasticke zakroky robi az od 18..je mozne ze by mi to mohli zoperovat aj skor? alebo proste to tak je a musim len cakat? :(
nos - operacia - az od 18?
Je mi to luto, ale naozaj to tak je, skor ako v 18 ti nikto plasticku operaciu nespravi. Jedine ze by si to mala zo zdravotnych dovodov kvoli tomu hrbolceku, keby ti sposoboval ze sa ti zle dycha alebo nejake problemy, vtedy myslim ze sa da aj skor, ale to musi posudit lekar.
Pozri sa vsak napriklad na taku Adelu Banasovu - ta ma aky nosisko, a vobec jej to nevadi, podla mna to je pekne ked maju ludia nejake nedostatky za ktore sa nehanbia :)
Vidis... Adela Banasova ma podobny problem, a aky je jej nos slavny ;) treba sa naucit spravit z nedostatku prednost... ;)
Btw.. o par rokov si mozno najdes chlapa, ktoremu bude pripadat tvoj nos sexi ;)