ako je to s rizikovym tehotenstvom?

Príspevok v téme: ako je to s rizikovym tehotenstvom?
daduskaaaaaa

ahojte som na pn uz vyse mesiaca,lenze pani doktorka mi nedala ani vychadzkove hodiny a strasne mi chyba aspon taka prechadzka.Keby sa nebojim ze ma nacapaju z roboty ze sa prechadzam tak idem..lenze moja praca je na nasej ulici... a tak som sa chcela opytat doktorky ci by ma nevypisala na rizikove,v robote bit nemozem lebo pracujem z cinskym tovarom a to vam je strasny smrad a necjhcem nieco nachytat a navise na pn som kvoli nizkemu tlaku.Ale nevedela som ci cez rizikove tak isto musim bit len doma,alebo ci mozem behat aj povonku.Nechce sa mi cusat len doma ked uz zacina bit tak krasne.Dakujem za odpovede

usiko.

no...inak daduskaaa ma problem a vy tu riesite pravopis...to je fakt nizke....primitivne....

Daduskaaa, urcite by som zasla za obvodnou a gynekologom a skusila s tym nieco spravit...aj ked jen riziko, ze ti vychadzky povolia, ale na vlasnu zodpovednost...a to uz zial bude lezat na tebe...

titi...

Rizikové tehotenstvo si vyžiada kľud na lôžku aby sa zabránilo predčasného pôrodu.Aspon ja som voľakedy tak bola.

A-Z

Zhodou okolnost mam s tym cerstvu skusenost. S PN-kou je to tak, ze zavisi od toho, s akou diagnozou si na PN (vyjadruje ju ciselny kod, ktory sa dava na tlacivo) - nie pri vsetkych su povolene vychadzky. Takze, uz na zaciatku si sa mohla opytat obvodnej, ci ti moze povolit vychadzky.
No a s rizikovym tehotenstvom je to v tomto pripade horsie, rizikove znamena klud na lozku, cize ziadne vychadzky. Len vo veeeelmi, ale naozaj velmi ojedinelom pripade moze posudkovy lekar odobrit vychadzky, napr. na odporucanie gynekologa a potom ti ich obvodna moze dat.

A-Z

Zhodou okolnost mam s tym cerstvu skusenost. S PN-kou je to tak, ze zavisi od toho, s akou diagnozou si na PN (vyjadruje ju ciselny kod, ktory sa dava na tlacivo) - nie pri vsetkych su povolene vychadzky. Takze, uz na zaciatku si sa mohla opytat obvodnej, ci ti moze povolit vychadzky.
No a s rizikovym tehotenstvom je to v tomto pripade horsie, rizikove znamena klud na lozku, cize ziadne vychadzky. Len vo veeeelmi, ale naozaj velmi ojedinelom pripade moze posudkovy lekar odobrit vychadzky, napr. na odporucanie gynekologa a potom ti ich obvodna moze dat.

neva

daduskaaaaaa - požiadaj lekárku o vychádzkové hodiny, určite máš na to nárok. Určite Tebe aj dieťatku prospeje pohyb a pobyt na čerstvom vzduchu.

levica_aa

byť - v zmysle existovať sa píše s Y a biť - v zmysle mlátiť, tĺcť sa píše s I :D

a to s tou maturitou... :D maturitka ešte nikomu nezaručila nejakú určitú základnú úroveň...

tak ako sa chystáš riešiť tú PN? už ťa dačo napadlo ?

daduskaaaaaa

no ja mam nahodou aj maturitu:D ako to byt som pisala este pred fakt dvoma tyzdnami s y a presne na tomto fooooooooooooooooore mi jedna holcina napisala ze byt je s i.... takze som sa nad tym ani nezastavila a myslela som si ze ma pravdu ...

levica_aa

nechce po tebe nikto aby si sa ospravedlňovala, ale tak hádam, pravopis je prejavom nejakej určite ZÁKLADNEJ úrovne človeka... :) a aspoň to bYť píš tak ako sa má písať, prosíííím :D

inak, čo sa týka tvojho problému, na "rizikové tehotenstvo" je neoficiálny názov pre PN, takže by to bolo posudzované rovnako...

daduskaaaaaa

nemusi bit kazdy dokonaly.... a urcite nieste ani vy tak to nechajme teda tak chcela som radu a nie toto.Je to moja vec a nemusim sa kazdemu za to ospravedlnovat a hlavne nie tomu koho nepoznam.

levica_aa

daduskaaaaaa, ale veď si sa nemusela hneď uraziť, milusca má pravdu, máš otrasný pravopis, na to, že si dospelá zrelá ženská...

čo sa týka tvojho problému, zabehni za lekárkou a porozprávaj sa s nou, to bude asi najlepšie...