chlapeté ruky

Príspevok v téme: chlapeté ruky

ahojte velmi ma trapia moje ruky...maam ich chlpate ako muž ani moji kamarati nemaju takee... strasne sa zanich hambiim a nwm co maam robiit oholit ich nechcem lebo by chlpi rastly rychlejsie som stoho zufala zachvilu je tu leto a ja sa hambiim zobraat trciko s kratkym rukavom....prosim poradte mi nieco

rew

zlb> a nie je pri odfarbeni ten isty problem? alebo mi to nevytiahne az uplne do biela? chapes - ruky biele a chrbat cierny :) a cela sa natierat peroxidom to by nebolo bohvieco :) cim si to odfarbujes? ja teraz v lete asi spolahnem na slnko ze mi to trosku vytaha :) ale v zime by som nieco skusila

zlb

rew-si to odfarbi, bude to lepsie :) aj ja som cela taka broskynkova a ked sa mi zdaju chlpky moc tmave, tak to riesim takto. a je to celkom mile podla mna :)

rew

baby, tie ktore si to depilujete.. to mate chlpy len na rukach..? akoze, ja som chlpata cela :) nevyzeralo by to divne keby ze mam prec chlpy z ruk a na pleciach a chrbte aj ked jemne, ale su.. a vezmem si tricko s ramienkami napr..?

Lora K.

Ahoj :). Tiež som mávala vždy chlpaté ruky - na babu teda dosť. Riešila som to voskom v salóne, postupne rástli menej, dnes už to riešim žiletkou. Takže šup na depiláciu, dá sa to zniesť, tá bolesť, a je to pekné, trvá, kým vyrastú, a po opakovanej návšteve to postupne bude lepšie! :)

cicáá0123456

ja som isla na depilaciu zo zaciatku som sa bala ci to nebdeu boliet ale prezila som too ani to tak drahe nebolo platila som okolo 4 eura a som spokojna chlpky mi tak casto enrastu do kozmeticky chodiim tak po dvoch mesiacoch...ja som stym velmi spokojna :D

zuzic_

ja si ich epilujem:) nie cele ale tak "preriedim". boli jak hovado ale potom trva dlho kym dorastu a aj ked dorastu neni to take zle, zle to je az po nejakych dvoch mesiacoch...som sa bala ze budu hrubsie a dlhsie ale nie su az tak

nestastny

skus si ich trhat pinzetou :).....ale asi sa narobis, ine ako ich oholit nepomoze . Ohol si ich alebo ich maj chlpate.