Mary Kay

laura321

predrazene chemicke sracky z USA, mne nepomohli vobec a tie ceny... sa tvaria, ze aky luxus predavaju. Konecne mi nieco zabralo, prirodna kozmetika Elysson na objednavku podla typu pleti, ziadna chemia, zarabane na mieru zaaznice, vyssia cena, ale velmi mi pomohla s akne aj vraskami, napriek cene dlho vydrzi cca 3-4 mes. krem,denny , ocny aj serum.

piroska27

MARY KAY je velmi nekvalitná predražená značka. Mám od tejto firmy TimeWise Sérum na pigment. škvrny , kúpila som ho od poradkyne za 30 Euro.... ale vobec mi nepomohlo, no budiž
potom som zistila, že na bazárovým forach to predávajú ovela ovela lacnejšie , aj od 1 EURi, takže je to luxus, alebo NIE JE ? ???..značkové veci predsa niekto nebude dávať od Euri ==za tak smiešne ceny..ak by boli tak kvalitné, ako sa prezentuju, tak prečo ich núkajú medzi AVON a Oriflame ako rovnocenné, alebo i lacnejšie ???
napr. tu :
mimiaukcie.sk alebo mimibazar.sk
Petra

didi35

Túto ÚDAJNE luxusnú kozmetiku mi predala kamarátka- krém proti akné a proti pigment. škrvnám v tehotenensstve. Dala som za ne dosť nato , by by pomohli, ale žial mi vobec nezabrali...No...presvedčila ma, že je skvelá, verila som jej, lenže výsledok je NULA , strata vyhodených peňezí....dokonca ma nahovárala, aby som sa stala kozmetickou poradkyňou MK, že si prídem na nadštardatné peniaze / popri materskej/
Medzitým som čítala aj počula, že táto firma dáva do svojich prípravkov chemické látky, ktoré sú to, radšej nebudem menovať fta...y, nebezpečné pre tehotné ženy aj ženy v produktívnom veku,
takže ja MK neverím, presvedčila som sa aj na vlastnej koži a tiež na promo AKCII v Bystrici, že je to len pyramídová záležitosť o nekavalitných produktoch, ktoré zarábajú len tým, čo sú na vrchole pyramídy, radovým kozmet. poradkyniam ostáva tak predáva tieto výrobky ponúkať na bazárových portáloch napr. od - EURA - aukcie, bazár za zlomkovú cenu, aby sa ich aspoň ZBAVILI..Diana

amanda23

ja suhlasim s Monikou, tiez mam poskusane a teda nic moc vzhladom k tym cenam by som cakala viac, podla mna je Vichy a La roche urcite lepsie aj na problemy s akne ako Mary Kay, ta si s tymito problemami poradit nevie a maju strasne obmedzeny vyber aj makeupu, tusim len 3 odtiene...

monika789878

ahojte

co sa tyka MK kozmetiky, vyskusala som par vyrobkov (kamaratka s tym pracuje a obcas som teda vyskuala) a urcite to LUXUSNA KOZMETIKA NIE JE, je to taka klasicka kozmetika, ako aj l´oreal, rimmel, neviem mozno max factor a ine...ved v usa si to zeny bezne kupuju nie preto, ze by to bolo take super, ale skor preto, ze je made in usa (tak isto, ako si kupuju revlon a nie l´oreal a pod).
niektore baby hovoria, ze kremy su super na akne, verim im, treba to zrejme poskusat, ale ja som napriklad skusila mascaru a nepacila sa mi. mam 1 tiene a tie su super, ale tak za tu cenu aj super musia byt :P

misha1101100

@sindri uz ti nieco aj pomohlo okrem toho ze neuskodilo? Ako baby ked nakupite kozmetiku v lekarni..Eucerin napriklad co myslite ze to je??? ten isty vyrobca ako Nivea krem a Balea. len podstatne ina cena ...Kozmetiku som vystudovala:) A hovorim narovinu Kozmeticky vymru! lebo hlbkove cistenie bude robit akne sada ....Osetrenie zehlickami bude riesit sada TimeWise a Repair. a obocko je trosku slaby obrat aby sa dali vyplatit odvody. asi tolko k teme ...:)Zavolajte svojim poradkyniam

misha1101100

@Ellandra...MK je luxusna kozmetika ...len si treba nechat poradit od MK poradkyn ktore su vyskolene na to aby pomohli. Ja som sa zbavila akne za 2 tyzdne s kane sadou ..a ked poradyna povedala ze treba krem k tomu ze to riadne presusi tak som ju posluchla...m mam pokoj ...Moja mama mala tmavy pigmentovy flak na cele ktory nesiel ani zakryt makeupom. Rozjasnujuce serum za 1 tyzden ...a zmizlo to ..preventivne poziva sera ... vsetci mame pokoj s pletou! Cena je uplne drogeriova ...ako ked to preratam na mesiac smiesnych 5 eur.. tak co je drahe? a na Ebay je toto kupovat nezmysel, potom su len staznosti ze to nepomaha tamto nepomaha ...ved si dajte uz povedat:)))

sindri

Súhlasím s predchádzajúcim názormi, že ide o dosť drahú kozmetiku. Minule sme sa s kolegyňou bavili o tom, že využívajú dosť zaujímavé spôsoby predaja-častokrát totiž svojej zákazníčke povedia, že majú úplne hroznú pleť a treba to zmeniť a MK je práve tým najlepším riešením. Myslím si, že na Slovenskom trhu je dostatočné množstvo rovnako kvalitnej kozmetiky za podstatne nižšiu sumu

suzanne3112

Ellandra: prosím ťa, chcela by som sa ťa opýtať na jednu súkromnú vec, ohľadom eBay, ak to budeš čítať, prosím ozvi sa mi na email: poradna2@pobox.sk

Ďakujem