Priatelka a lesbicky vztah?

Príspevok v téme: Priatelka a lesbicky vztah?
elkedor

Ahojte,
priateľka (23) zatúžila okúsiť ako chutí sex so ženou - lesbičkou. :) Nie som zásadne proti, ale nemám v tom veru úplne jasno :) Neviem tiež, či to nenaruší náš vzťah, ktorý nám funguje tu v Bratislave už skoro 2 roky. Čo si o tom myslíte? Pomohlo by mi s niekym sa o tom porozprávať. Zaujímajú ma aj názory L.
Môj mail: elkedor@yahoo.com

jajka001_

zrejme ide len o experiment, ale vztah to narusit samozrejme môže. dobre si rozmyslite ci vám to stojí za to.
na druhej strane, suhlasim s oveckou - ked po tom privelmi tuzi, nech si ide, casom by to aj tak spravila

babenka1

Nevera Zostane neverou, bez ohľadu na to, či sa ťa priateľka podvedie s opačným alebo s rovnakým pohlavím. Opýtaj sa jej, ako by sa cítila ona, keby si to ty chcel skúsiť s mužom. Som si istá, že by sa jej to nepáčilo.

esty

a myslím, že vzťah sa vam už narušil, a to tým, že chce okúsiť iné. Nestačí jej to čo má. Ja osobne by som to brala ak to urobí ako podvadzanie.

doubledog

podla mojich skusenosti takuto tuzbu ma vela zien, dost ich to aj vyskusa.
a vas vztah to narusit moze, to je ti predsa jasne.

esty

ešte sa jej to nebodaj zapáči, zistí,že ju priťahuju lezbičky a stratíš ju navždy. ale ak jej budeš brániť, cestu si nájde.