Krém na opalovanie

matamata

podla mna nezalezi na konzistencii ale skor na znacke...ja mam rada aj oleje, spreje su zas prakticke...dobre drzia a celkovo mam z nich dobry pocit..nivea su dobre..a ja mam rada aj garnier..aj tie su v pohode a za dobru cenu..do 10eur zhruba, nivea byva drahsia trochu

matamata

podla mna nezalezi na konzistencii ale skor na znacke...ja mam rada aj oleje, spreje su zas prakticke...dobre drzia a celkovo mam z nich dobry pocit..nivea su dobre..a ja mam rada aj garnier..aj tie su v pohode a za dobru cenu..do 10eur zhruba, nivea byva drahsia trochu

mary-anne

a čo je lepšie? olej, sprej, mlieko?? a používate prípravky aj po opaľovaní?
ja premýšľam nad tou niveou..

matamata

kedze si svetly typ tak by si mala pouzivat vyssi faktor, lebo sa rychlejsie spalis..prirodzena ochrana tvojej koze je zhruba len 10-15 , pokym pri tmavsej pokozke to je aj pol hod..takze raz tolko

matamata

mary anne nezavisi od faktoru ako sa opalis...vyssi faktor znamena ze ta krem chrani dlhsie...a ja pouzivam 50 a som vzdy ako cokolada...
ochranny faktor znamena kolkokrat dlhsie mozes byt s kremom na slnku bez spalenia ako je prirodzena ochrana tvojej koze ..ako sa opalis zavisi len od tvojej koze

mary-anne

no ja sa chcem aj opáliť, isto si nedám 50tku faktor.. rozmýšľam nad niečím stredným a potom ak by, postupne znížim na minimum..
dostať normálne v drogérke, že? takéto krémy... :)

matamata

ja zboznujem avene...tie su uplne super..su sice drahsie..ale pri nich som sa nikdy nespalila..kupila som si 50 a to drzi ako besne..

soffa.

skus klasiku astrid,ja ju pouzivam ked chodime k moru.a som max spokojna.teraz mas aj akcie,ako rodinne balenie.to ze kupis 3 kde mas aj po opalovani.a zalezi aky si fototyp pretoze pri mori je ine slnko aj inac opaluje.mas tam vlhky vzduch a ani nevies ako rychlo ta opali a ani to necitis.zober radsej viac,rozne faktory,radsej ich donesies naspat ako by ti mali chybnut.detom odporucam 50tku faktor.natrierat sa vzdy ak vyjdes z vody