neviem co sa deje...

Príspevok v téme: neviem co sa deje...
smutna321

...s mojim priatelom. od vcera vecera ma akosi ignoruje. a ja stale uvazujem co sa stalo, ci som ho niecim nahnevala alebo co mu zase preletelo hlavou ze sa takto sprava. zajtra mam dolezitu skusku a neviem sa sustredit na ucenie, furt len rozmyslam co sa stalo. ako mam veci prehodit cez plece, ze ved sa dako vyriesia? a sustredit sa na to co je teraz dolezite, ked mi hlava lieta niekde uplne inde? :(

smutna321

kiez by ste mali pravdu ze to bude vsetko v poriadku...nejak tomu prestavam verit :(
no nic svieti mi tu na ICQcku tak sa mu mozno odhodlam aj napisat a uvidim jeho reakciu...dakujem zatial vsetkym za komenty

nestastny

asi ho nieco nasralo alebo ma doma nejake problemi , mozno ho trapi skola skus mu zavolat alebo sa stretnite osobne a povedzte si co mate na srdci....bude vam lepsie navzajom sa utesite poviete si ze sa lubite :) a bude obom fajn ...

wonderbra

veď si ho nemusela nahnevať ty. možno ani on sám nevie, že by bol k tebe nejaký divný. nechaj to plávať, netráp sa.

mate59

možno má tiež problém nejaký svoj, alebo takisto so skúškou,tak sa radšej sústreď na skúšku a potom si to vyriešite./Bude to v poriadku.:) /

nathália09

tak bud si to s nim vyrozprávaj,alebo sa pusť do učenia-ved to je teraz prvorade-ked bez príčiny to začal,nech si ta udobri.

smutna321

no od vcera som mnou akosi nekomunikuje, nic mi nenapise a ked som mu ja vcera vecer este napisala na nete, tak najprv sice odpisal ale citila som ze je daky mrzuty a ze len na mna vrci a potom uz pre istotu neodpisoval vobec a pri tom poobede este bolo vsetko v poriadku, vysmiaty bol a vecer otocka o 180stupnov co sa tyka reakcii na mna..tak vobec netusim co sa mu stalo a co som spravila ze na mna vrci

nathália09

kedže máš dôležité skúšky a nemôžeš sa učiť-tak najprv sa s nim pekne milo porozprávaj čo sa deje,lebo aj tak ti to z hlavy neodíde,a nebudeš sa môcť učiť,a potom sa v klude možeš učiť.Verím,že sa to vyrieši.

wonderbra

ja by som to nechala plávať. keď máš teraz stresy so skúškou, tak sa sústreď na učenie a nie na chlapa. to vyriešiš aj potom.
hmm no a ako ťa vlastne ignoruje?