Ahojte. Mam prekrasnu priatelku a mam taky problem, ze ona sa po niekolkych minutach sa spravi(vidiet to na nej), ale ja sa neviem odbavit. Strasne tuzim po nej aj ked neni pri mne ale ne a ne sa odbavit. V com moze byt chyba? Uz ma to naozaj trapy a neviem co mam robit a pritom na nu mam stale chut. Dakujem
Odbavenie
preto treba sexovat s viacerimi aby si najsiel tu pravu lebo casom bude problem uvidis ak si ju veznes tak konec mas dosexovane
Co keby ti tak pomohla? Nech sa ti snim pohra pred sexom(rukami,ustami) ked jej to nieje nechutne,nie kazda to spravi. Alebo zmente polohu pri sexe, a pri ktorej citis naj tak tu polohu praktizujte. Nepi zbytocne pred sexom. Jo a keby si sa nevedel pravidelne odbavit tak moze byt problem ale ze 2,3razy sa nespravis hned tak to nic neznamena. Robite to s gumou?alebo bere antikoncepciu? Aj vtom moze byt problem,alebo sa bojis ze otehotnie. Musis sa nadtym zamysliet, a pred sexom sa uvolnit ...
Preboha, to nie je zlyhanie.Je to isty nesulad, ale nie zlyhanie.Aj moja mala take pocity, že ma nevzrusuje, ale postupne na to dosla, že to nie je tak a že za to nikto nemože.Skus si dat par dni bez sexu a potom mozno budes ty skor a co potom povie???
Diky ze ma utesujes. Ale keby som ja ju vedel utesit. Ona si mysli ze nie je dost pritazliva pre mna a ze ma nevzrusuje. Ale keby ma nevzrusovala tak nemam hned erekciu jak sa ma dotkne. Ona sa uz dopredu boji ze sa to stane znova a poviem pravdu ze uz aj ja. Ale tento jav sa moze povazovat za zlyhanie alebo to by bolo zlyhanie keby som ju vobec nevedel spravit a nemal by som ani erekciu? Diky
Alkohol to sposobuje.
Nie je dovod to riesit, nech sa neobvinuje.
U nas je to tiež dost casto, že partnerka ma orgazmus skoro a ja niekedy nic, ale neriesime to, sme spokojni.
Ona neni sklamana lebo to vidiet na nej ale ona si vzala do hlavy ze to je jej chyba, ze ona nieco nerobi dobre. Samu seba obvinuje ze ona "vyhrala" s mojou pomocou a ja zas s jej pomocou ne. Moze to byt sposobene aj kvoli uzitiu alkoholu? Vtedy som vypil 4 spiske hrusky a 3 velke lebo spoluziak oslavoval.
Bud rad, že to nie je opacne.
Takto sa ona može urobit poriadne aj viackrat a to je super, lebo nebude tebou ako milencom sklamana, ale bude nadmieru spokojna.
To by malo byt pre teba najdoležitejsie.
Ak ti znecitlivie penis, tak skus sa dorobit rukou, alebo ona ti to može dorobit rukou.
Ked ona sa spravi tak mi povie ze ona uz je a ja jej to robim dalej ale potom mi znecitlivie penis. Je to vazne? A pritom som z nej hotovy. Doma ked sa sam spravim tak pritom stale myslim na nu a som hotovy raz dva takze tomu nechapem. Alebo nemal by som sa vobec sam odbavovat doma? Naozaj ma to uz trapy.
Nevies vobec, alebo neskoro...?
Ale ja sa neviem odbavit. To je ten problem.