Vlhky zensky orgazmus

Príspevok v téme: Vlhky zensky orgazmus
thigrica

Chcem sa opytat, videla som orgazmus jednej zenskej ktora sa tak spravila ze zo seba vystriekla riadny prud (a teraz neviem coho). Akoze bola to riadna supa, ktora doletela urcite cez pol metra. Orgazmus som uz zazila ale toto sa mi este nestalo. Co je to za tekutina? Ma s takym niecim niekto skusenost?

janekMY33

normalna co ma kazda zdrava zena ked sexuje len ta co to dokaze vistreknut tak ta je velmi ale velmi vlhka a ked dosiahne orgazmus tak stiahne svalstvo tak ze vistrekne ale tak isto je to aj u muzou tiez to pri orgazme robia svali

skúsený

Čítam niektoré príspevky a môj názor je,že v súčasnej dobe slovo LÁSKA nemá veľký význam pre viacerých ľudí.Ale tú fontánu zo žliaz sme nezažili hneď pri prvom milovaní,ale až po bližšom spoznaní navzájom a preto je to medzi nami také krásne aj po 15 rokoch.

skúsený

Som 15 rokov ženatý a som šťastný muž.Stále túžim po svojej manželke.Je výnimočná žena.Pri milovaní strieka ako fontána.Pri žiadnej inej som to nezažil.Tiež najprv sme nevedeli čo to je,ale to je výlučok zo žliaz.Je to božské.Moja žena je poklad.Aj preto ju milujem.