pri sexe som niekedy az velmi vlhka. niekedy priatelov penis ani necitim. mam obavy ze priatel sa vo mne tiez akokeby "strati" .. viem ze keby som bola sucha tak by to bolelo,a le byt zase az tak mokra tiez nieje ziadna vyhra.. co s tym?
Prilis vlhka
No tak ked si taka vlhka, tak to odsaj kuchynskou papierovou utierkou, alebo si tam na chvilku daj tampon a budes hned sucha.
no som vlhka zo sexu. zo zaciatku to citim vsetko a postupne ako som viac vzrusena tak uz som taka vlhka ze ho pomaly ani necitim. ked mame kratku predohru tak to potom boli
Jankaaaa pokial necitis ze je vtebe odcoho si taka vlhka?len z pohladu sa vzrusis? Skuste bez predohry ked ti tak vadi. Niekedy aj moja zenska je tak vlhka ze mi to trva,tak zmenime polohu ktora ma viac drazdi...
ale super vlhke zeny milujem
potom niesi prilis vlhka ale prilis velka
no viem to na sekundu lebo ako chlap ho nemam ;-)
skus panvove cviky... stahuj panvove svaly aspon 3 krat na den po 3 serie... stiahni, pockaj 10 - 15 sekund a uvolni... su to tie iste svaly, ktore pouzivas ked ti treba cikat a po blizku nie je wc :) stahuj najviac ako vies... tak by sa ti tieto svaly mali vypracovat, posva bude pruznejsia a elastickejsia a potom ta vlhkost nebude snad az tak prekazat
to mam byt rada ze ani necitim kedy je priatel dnu?