takze priatela staleho nemam, posledny mi nevyhovoval v posteli. ale stale mam chut na sex,stale na to myslim, isto aj viac ako chlapi :-D dokaze ma rozpalit uz len nadherny muszky parfem. niekedy sa tak zamyslam,ci som vobec v poriadku. ci je to normalne. ale isto to nechcem riesit s "hocikym", ked bude moznost.
baby,ako to zvyknete riesit, ked nemate vztah a mate hroznu chut na sex?
stále chuť na sex
len bud stasna niektore skoro vecina nema chut na sex vobec mislim baby
Vdaka bohu,ze vztah mam a ja mam chut na se skoro stale.Niekedy si pripadam uz ako chlap:-D
aj ja mam chut na sex skoro stale a nemam nikoho nedame sa do kopy a nemusime nikoho hladat
2010 je to uplne normalne aj pre zeny
nasa spolocnost vytvara taku predstavu ze muzi su prasata nemyslia na nic ine ako sex
a ak tomu tak nahodou nie je na muza vytvarany isty spolocensky tlak ze to tak ma byt
zeny su na tom velmi podobne akurat nemaju stalu hormonalnu hladinu
alebo zeby som si predsa len nasla nejaku bokovku... az taka nymfomanka zasa nie som :) mozno by ti pomohol kamarat robertko :)
ja mam na to priatela :P a ten mi uplne staci :))
no nie lost aj ja hovorim :D
Sice nejdom zena, ale stejne ti napisem...ako keby som sa pocul.Ja myslim na sex, sukanie, pichanie a podobne perverznosti odkedy ma zobudi budik az do kedy totalne zaspim :) Nebudem ti radit, alebo ta navadzat, ale ja to riesim so zenami ,ktore su odomna starsie...v podstate si spuper rozumieme, nikto nema zajem o vazny vztah,skor o caste stretnutia,kde ide hlavne o mazlenie, sex a ine prijemne chvilky...takze preco nie :)
2010:
vitaj vo svete chlapov... :) Mysliet na sex aj 100x za den je uplne normalne.
Podaj si na zoznamke inzerat a hned mas 50 napadnikov... ;-)