1,5 mesiaca som mala priatela, bolo to sice kratko, ale strasne dobre mi snim bolo, a vzdy sme si mali aj co povedat. A vcera uz druhy den bol taky zvlastny...A potom mi uz ani neodpisal na nete. Tak som mu dnes pisala sms, ze ked ma uz nechce, ze mi to mohol aspon normalne povedat...A aspon zo slusnoti mi mohol na to odpisat, ale on len prezvonil.Tak strasne mi to pokazilo naladu. Dnes som mala ist k nemu na 2 dni, a miesto toho mi da kopacky...Ach, preco je vsetko tak tazke v zivote...
Preco su chlapi tak hnusni?
Ešte je tu možnosť, že je chlapčisko zbabelec a tak si myslí, že keď ťa ignoruje, sama pochopíš, že nemá záujem. Aj takých zbabelcov poznám a pri tom sú to už dospelí muži :)
Je to možné titus. Ja ignorujem len ľudí, ktorí ignorujú mňa :) Nemám čas a ani sa mi nechce zisťovať dôvody. Osobne mi stačí ak ma niekto ignoruje, je to pre mňa signál, že buď má niečo dôležitejšie a v tom prípade sa ozve neskôr ak bude chcieť, alebo jednoducho nemá záujem a v tom prípade sa zameriavam na ľudí, ktorí ten záujem majú. Ale jasné, keď som bola mladšia som to prežívala rovnako ako zakladateľka témy. Jednoducho mám iné problémy ako zisťovať čo zas niekomu sadlo na nos, vypytovať sa, prosíkať sa či vtierať sa. Takéto správanie mi príde dosť detinské a nech si ho vyrieši daná osoba sama a keď si ho vyrieši nech sa ozve, možno budem mať ešte záujem. Robia to muži aj ženy, no z vlastnej skúsenosti to robí viac mužov ako žien :)
tiež to vidím na unáhlené závery... čakáš že sa ti ozve každý deň, pomaly každých pár hodín? veď každý potrebuje pár dní aj pre seba, možno mal vážne nejaký problém alebo čo
teda súhlasím s esty
Zvykaj si, muži to robia, ignorujú baby na ktorých im až tak nezáleží, ktoré majú iba pre zábavu a keď sa im to hodí. Hlavne nerob unáhlené závery, keď nepoznáš dôvody.
mam pocit, že si sa uponáhľala. Z toho čo čítam, nemám pocit, že ti on napísal že je koniec. že mal blbú náladu, a nechcelo sa mu písať...a ty hneď naňho bafneš,že ak ťa nechce tak koniec...
veď chudák, možno je sam prekvapený. Asi robíš unáhlene rozhodnutia. Možno ani nemal v úmysle sa s tebou rozísť. Asi ideš na vzťah zhurta.