Brat ma týra

Príspevok v téme: Brat ma týra
Glam2

ahojte...prosím poradte mi čo mam robiť...brat ma bije za každú maličkosť,niekedy je to úplne bezdôvodné,napríklad dnes ráno ma udrel do sánky päsťačkou,len preto,že som ho zobudila 4 minúty pred tým ako mal budík (išla som si po veci do školy) no ja neviem naozaj ako to mám riešiť. bije aj mamu,ale nie zas tak silno ako mňa. vlastne brat je po otcovi,lebo otec bol tiež agresivný. mám pocit že sa to nikdy neskončí,mám 16rokov a to mám čakať dva roky kým odídem?? :( a čo dalej ??

AlexFizz

Ahoj, Glam, na tvojom mieste zbehnem do nejakej miestnej psychologickej poradne, co by si mohla robit v tejto situacii. Pokial mas agresivneho otca a mama si necha bratove rany, zjavne nie je priamo v rodine niekto, kto by to mohol zastavit alebo korigovat. Dostat pastou do sanky nie je v poriadku! Drz sa!

mate59

Varuj ho, že ešte raz na teba stiahne ruku,že mu takú strelíš,že mu dá stena druhú.A mama si to od neho nechá?
Nenechaj sa biť,vybav si to sním hneď.

Anderas

tak tomu ze o dva roky odídeš moc newer :D po druhe tvoj brat je asi trosku prepaty treba ho zebrat na volake liečenie či čo však toto je chore aby vas volaky zasran doma byl tento svet je taky skazený