poradite kde a na koho sa mam obratit aby som si kupila kvalitne aloe vera,mohlo by mi to pomoct na akne??,
potrebujem kvalitne aloe vera na pitie proti akne
semiramis + radca toto sú moje ponuky, ktoré su na trhu.
1 firma má reg.balíčky tie sú ako je tu nižšie písané a druhá firma má registráciu 10 eur a môžeš kupovať kolko chceš
cena cca.: 1. firma 2. firma
aloe vera krém s propol. 25 eur 20 eur
aloa vera koncetrát 90* 20 eur 15 eur
aloe vera sprey 500ml 30 eur 20 eur
microsilver univ. krém 40 eur 30 eur
telová emul. 35 eur 25 eur
----- ------
cca 150eur cca110eur
bez registrácie, s registráciou - zlava
LR expartner - pravdepodobne ti to zle prezentovali,lebo oni maju štartovacie balíky rôzne. Každý balík má inú hodnotu a iný obsah a ty potom tie produkty môžeš predať,alebo použiť na vlastnú potrebu. V cene balíka máš aj prospekty. Najlacnejší balík je za 55€ a hneď si môžež objednať produkty pre seba za nákupné ceny.
Na akné máš dobré pitie Aloe Vera gelu a kozmetika z Aloe: AV pleťová voda, AV emulzia na umývanie, AV krém s propolisom aAV koncentrát (90% AV), prípadne rada MicroSilver. Čo sa týka AV gelu na pitie, tak gel od LR je aj certifikovaný SGS Fresenius. Čo sa týka štartovacieho balíčka, v cene máš 6 litrových fliaš AV a iné prospekty. To užívanie ale nieje krátkodobé. Taktiež by som doporučil produkty FLP.
a Lr expantner nevedela by si mi poradit daco konkretne na moj problem s akne-nejaku kozmetiku a na pitie ?viem ze s tym uz asi nepracujes ale aspon nejaky typ?
A smola, neda sa to odtial objednat, len cez LR poradcu, tak potom sorry, skus niekde inde, vela stastia.
vdaka