prosim vas aky je rozdiel medzi zasnubnym a snubnym prstenom.A co hovorite na zasnubenie.Dakujem
Prsten
My sa v poslednej dobe hádame tiež pre maličkosti, totálne hlúposti, tak ale ked on sa k ničomu nevie vyjadriť...
Nevie ani povedať, čo zajtra, tak čo s ním môžem plánovať!?
musis,mu povedat,ze ked ti nieco pekne povie,pohladi ta,obime....ze ta to velmi potesi.No len aby sa ti nestalo to co mne,koli tomu ze to bol len stereotyp,olutovala som to a odpustil mi...no aj on ma svoje problemy a snazim sa na ne pozerat z vysky aj ked je to niekedy velmi tazke...
Podla mna ak chlap chce zasnuby a je vtom isty,tak to spravy.Mozno sa od toho len boji.Alebo nie je si isty vo vasom vztahu.Ja som uz druhy krat zasnubena.To prve-on chcel velmi,aby si bol isty,ze ho nenecham.Potom si bol taky isty,ze si dovoloval vsetko.Tak som mu vratila prsten.Teraz,dufam,ze to tiez neolutujem,som stastna,ale so zasnubami zacal tiez on.Moj nazor je,ze chlapa netrebe do nicoho nutit,lebo len mi na to doplatime.
viem to aj ja,nikedy sa uplne bezdovodne pohadame a ked uplynie urcity cas tak prideme na to obaja,ze sa neoplatilo pohadat koli niecomu blbemu,ze to bola uplne banalna vec...no niekedy si to neuvedomujeme
...na maličkosti po dvoch rokoch zabudol... A vie, že ma to poteší, občas ho podpichnem:)
a miluje aj on teba,alebo je s tebou uz len zo zvyku(4,5r)?Ja dufam,ze nie.
Prekvapi ta niekedy niecim milym,zoberie ta niekam...podla toho ta velmi miluje aj po tolkych rokoch,lebo zenu potesi malickost a urcite aj teba.Vie o tom?Snazi sa?
Milujem ho...
no ale ked chcies nieco,musis sa na to odhodlat a stat si za tym,inak to nedosiahnes.Poznam to zvlastnej skusenosti...ty musis najlepsie vediet ako to je medzi vami vo vasom vstahu.
len sa neviem nakopnúť k riešeniu...
?