Chcel by so vediet, ako by sa dalo dosiahnut, aby si zeny vsetko nezavideli. Dokonca aj tu na fore sa da vidiet, ze si zeny zavidia temy, ktore tu na fore su. Ak jedna vytvori nejaku temu a niekto jej odpise, tak dalsie vytvoria taku istu temu, len preto, aby niekto odpisal aj im a nie preto, ze by sa naozaj nieco chceli dozvediet. Tak by ma zaujimalo, ze ako sa da naucit zeny aspon trochu nejakej kulture a ci je to vobec mozne?
Ako ich zbavit zavisti
Trapi ma to dost, lebo clovek, ktory stale niekomu zavidi je obmedzeny a mne obmedzeni ludia vadia.
ak ta to tak priserne trapi, tak co keby si vystudoval psychologiu, psychoanalyzu a chodili by sme k tebe na terapiu. hm?
jednou ranou dve muchy! zien by si zbavil hlupej primitivnej zavisti a sam by si sa ekonomicky zabezpecil.
a uhlie teraz napise-ake sme zavistlive ze mu zavidime aj to ze ma len taketo problemy:))))
hej, "aha, ake ma sused velke auto, ja musim mat vacsie":D takze muzi to nemaju len pri penisoch. Uhlie, dobra tema, ale ked ta len toto trapi..
uhlie-tvoje starosti na moju hlavu...keby ma len toto trapilo jaky ruzovy by bol moj zivot:)
No dobre. Muzi si porovnavaju velkost penisu. Zeny si ale zavidia uplne vsetko. Ked sa dve zienky zacnu k sebe milo spravat, hned viem, ze si zavidia. Zeny si dokonca zavidia aj choroby.
trrueno tak to hej:)to tam uz je asi zavist
tak tak, najlepsie su temy :velkost penisu, milion tem rovnakych a uz si tam muzi pekne pisu svoje cm. A uz sa porovnavaju, zvelicuju,zavidia...Vzdy ma to pobavi:)
No co sa tyka toho chudnutia, mas pravdu je tam kopec tem ktore maju nazov "od xx.xx. zacinam s 90-dnovou dietou". No nemyslim si ze toto je akurat od zavisti ale skor od toho ze hladaju niekoho kto by zacal s nimi. A do starej temy pisat nechcu lebo sa im asi zda ze tam to uz yije po svojom a pisu si tam hlavne ludia ktori uz tu dietu drzia. A chcu asi nejaku vlastnu temu kde si budu pisat len ti, ktori to drzia od toho isteho datumu. :)
Inak ake ine temy zalozene na zavisti si este nasiel? :)