Ako sa mam oholit ?

Príspevok v téme: Ako sa mam oholit ?
miruska11111

Ahojte, mám 16 rokov... S chalanom sme spolu 2 roky... No ale k mojmu problému. Svojho chalana milujem a chceme už spolu sexovať. Ešte nikdz som sa tam dole ak mám povedať mám strach že sa porežem alebo niečo také. Proste som až taka vzstrašena že ani neviem ako mám začať. Myslím že každý jeden mi porozumiete. Tak prosím nerobte si srandy a poradte mi ..

miruska11111

Miauu... uz sme sa o tom s priatelom rozpravali a dame si velky pozor. Aj mamka somnou suhlasi..Viem mozno posobim ako 16 rocna pipka , ktora chce mat cim skor za sebou sex eln aby zapadla . NIE.. ja taka niecom .. 'My sa mame radi a myslim ze moj priatel je skuseny

werhon

zober si plachnu sadni si na nu,ostrihaj co sa da noznicami,cim kratsie tym lepsie sa to holi...:)) potom zober holiaci strojcek penu na holenie, namaz a normalne sa ohol ako ked si holis nohy ked si aj tie holis :D a vyhol vsetko co sa len da... nech si hladucka ako broskynka.. a nakoniec sa natri detskym olejikom aby sa ti nezapalila... a nezabudni ochranu pred otehotnenim ;)