je to len cca mesiac, čo sme sa rozišli po 4 a pol rokoch. V dobrom, bolo to obojstranné, ale myslím, že ani jeden z nás si tým rozchodom nebol 100% istý. Ale má jednu vrúcnu ctitelku, ktorá ho očividne žerie a zvádzala ho už vtedy, keď sme spolu chodili. A ona dobre vedela, že on má vzťah. Nevýdame sa a viem to len vďaka sociálnej sieti, kde mu bezostyšne píše veci, za ktoré by som ju najradšej zahlušila, zbila, spravila jej niečo veľmi veľmi zlé a zákerné.. a to som úplne nekonfliktná flexáčka.. Prosím pomôžte mi pochopiť myšlienkové pochody v jej dutej arogantnej gebuli a zmierniť moju žiarlivosť. Už by som nemala žiarliť, veď sme sa rozišli!
chcem zabiť ctitelku môjho ex
rozisli ste a bolo to obojstranne
teraz je uz tvoj ex slobodny chlap ktory si moze robit co chce, to ze ho balila nejaka baba kym ste boli spolu je momentalne uz bezredmetne vtedy sa nic nestalo a teraz ma ona uz volnu cestu a mozu si obaja robit co chcu...
nevyhladavaj ich na nete, nesleduj..len to ti moze pomoct kedze iny kontakt nemas ako by si sa o nich dozvedala nejake zalezitosti
zrejme ty niesi vysporiadana s tym rozchodom ked ta to tak stve
presne tak. Nemala by si žiarliť, nakoľko si sa vášho vzťahu dobrovoľne vzdala...
jeho život a jeho ctiteľky sú od teraz jeho intímna a súkromná vec... pretože je slobodný a ty si to tak chcela...
tak sa nesťažuj, nesnor ho po internete a nestaraj sa do dievčat, ktoré o ňho majú záujem. on si predsa žije svoj osobný a slobodný život nezadaného chlapa...