Dnes som sa rozpravala s jednou zenou po styridstiatke,dobre vyzerajucou,jej 18 rocna dcera jej usla z domu s moslimom.No po tom rozhovore sa ani necudujem..A tak ma napadlo,ci takyto ludia vobec sexuju, alebo aspon ci onanuju,(nema manzela totiz) ci to nieje pre nich hriech alebo co.Normalne lutujem takych ludi..mate nejake poznatky o tom?
ortodoxna krestanka, ako je to s nimi vlastne?
Poznal som chvilu asi 2 velmi ortodoxne krestanky. Pripadalo mi to, ze rozum maju vymlety, ako z nejakej sekty. Oni nepripustali nic ine len priatela/mozno manzela/ iba ako velmi ortodoxneho krestana, ktory musel splnat X zalezitosti tykajucich sa ich viery. Co na tom, ze to mohol byt dobry clovek, lepsi nez ich viera. Im stacilo bahnit si v ich pravidlach a asi by im vyhovoval aj hajzel...
hahaa o 13 rocnych dievcencoch co chcu dosiahnut orgazmus sa bavite? :D a to im je naco v tom veku? ono to nieje fyziologicke, ale skor psychicka zalezitost a ked nieje niekto vyspely nan, tak naco nieco silit ked nieje pripraveny? moj prvy orgazmus bol v 16 stich a nestazujem si.. kam sa 13 rocne dievca ako ponahla??
Ono to ci tomu niekto rozumie alebo nerozumie, je jeho vlastne rozhodnutie ci bude komentovat.. ja osobne nekomentujem nieco ked o tom neviem nic.. preto som zadala otazku ci by mi niekto vedel na nu zodpovedat :)to by tu musel byt niekto ortodoxny krestan aby som mala skutocnu pravdu ako to je s ich vnimanim, zasad takychto veci..
Miauu - sex z lasky je dobrota nielen pre krestanov , ale to je asi vychovou alebo cim.. asi som dostala napad na dalsiu temu... tak sa stretneme tam :D
podla toho co si napisala, preco by 13rocne dievca nevedelo co je orgazmus a nemohla ho dosiahnut? To je fyziologicka zalezitost a nie vekova. Tak asi tomu nerozumies:D
hahaa, myslíš, že tomu nerozumiem? :D :D a z čoho tak súdiš?
levica na to je forum, tak ako ty riesis orgazmus 13nastky aj ked tomu nerozumies:D
werhon, ale všimla som si, že na tomto fóre sú toto veľmi atraktívne témy, a ľudia tu nesmierne radi riešia častokrát aj to, čomu nerozumejú :)
levicaaa ono tu su uz podla mna vsetky temy sveta tak preco nevyuzit tuto moznost a troska sa porozpravat aj o krestanoch? :D
miauu, jasné, že ako prejav lásky, ja si myslím, že aj pre normálnych nekresťanov je sex prejavom lásky, nie?
werhon, áno, niektorí sa z toho chodia spovedať...
to je na každom osobne si myslím, nechápem, prečo je to pre niekoho taká príťažlivá téma toto...
no tak som zabudla este-mozu este aj ako prejav lasky...zevraj