chudnutie po vysadeni HAK

lenka331

Ahoj Simona.Ja by som sa ta chcela spytat na tie tabletky nonslat pretoze berem HAK a pribrala som a je to dost vidiet na stehnach na zadku a trochu aj na bruchu.Ja som si aj tie tbletky kupila a berem ich asu tak 4 dni ale zatial az taka niaka zmena sa neprejavila.Viem ze hned to nepojde dole ale chcela sm sa ta oyptat ze kolko to asi tak tebe travalo kym si schudla a bolo to aj dost viditelne.Nechcem vysadit HAK pretoze ju berem koli akne a plet sa mi o dost zlepsila ale zase nechcem byt tlusta.Dakujem

Simona_Dul

Jasne, dam vediet :)

hej, sol dost zadrziava vodu..ale tak nesolit sa neda. Mne robi problem skor sladke, nanestastie je to moja najoblubenejsi druh jedla.. Trocha som to zredukovala a tak teraz dufam, ze ked voda z tela odchadza tak ako ma bude sa mi lahsie chudnut.
Drzim päste inak, nech sa citis vo svojej kozi lepsie troska :)

matamata

tak super..potom daj vediet co ti povedali

a inak 1.5 kg vody dole to je celkom dost..asi to zalezi od organizmu..niekomu zadrziava viac a niekomu menej..a ja este aj dost solim-sol zadrziava tiez vodu..

Simona_Dul

Tak ako ja matamata :) zacala som drzat dietu a tak zistovala, co treba upravit- jedlo, sport a podobne. A prisla som aj na ucinky tej HAK. Berie sa to 1-5 tabliet denne, v baleni je 30 tabliet. Naordinovala som si pocas prveho balenia 5xdenne a teraz znizim na 3xdenne. Pojdem si zajtra akurat kupovat dalsie balenie, tak sa spytam na to, ako by sa to malo uzivat, tiez neviem ci treba stale pocas uzivania HAK alebo len nejake obdobie.

matamata

ja sa pytam len kvoli tomu ze beriem hak..a zacala som dnes drzat dietku...tak mozno mi to pojde lepsie lebo sice mam take zrutske obdobie teraz ale mozno na tom ma zasluhu aj ta hak..no uvidime..za vyskusanie nic nedam..a kolko to mienis brat?alebo kolko sa odporuca?

matamata

to je take lacne...??tak to si idem kupit :) a je to na tebe aj vidiet? vaha ti nesla trosku dole o nejake to jedno kjilo?

matamata

to je take lacne...??tak to si idem kupit :) a je to na tebe aj vidiet? vaha ti nesla trosku dole o nejake to jedno kjilo?