mame s manzelom 6r. syna. chceme aj druhe dieta a povedali sme to nasmu synovi. velmi sa potesil (pricom nastastie nenasledovala typicka otazka - ako sa rodia deti), ze bude mat braceka alebo sestricku. lenze skusame to uz osem mesiacov a nic. a nas maly sa stale castejsie a castejsie pyta, preco este mamka nema brusko. Asi to bola chyba oznamit mu to vopred. Co mu teraz mame povedat?
nas syn
drsný naturalizmus :DD
tak to je hard core :D :D :D
jajka:)
To nebola nahodou rozpravka Trtek??:)
fakt, som myslela ze odpadnem, ked som to videla, pre deti je to asi prijatelna forma :) v takej casti, zajačica bola tehotna, mala brucho, potom zacala vzdychat, lahla si, dole sa jej otvorila diera a z nej sa vykotulali male zajačiky :)) fakt :))
jajka, v rozprávke Krtek ? :D a to v ktorej časti dávali ? :D
moj syn vie ako sa rodia deti, videl to v rozpravke Krtek :)
myslim ze 6rocne dieta v pohode pochopi ze sa nedari...vymyslite si nieco primerane jeho chapaniu.
aj mna najskor napadlo, ze cosi s bocianom,lenze to nie je pre 6rocne dieta uz vhodny argument...
tak urcite tomu chlapcekovi treba to vysvetlit, ... ale mne sa to velmi paci ten vyrok, ...
petrana... tak ak je problém len to, že čo mu máte povedať... normálne mu povedzte pravdu... veď 6 ročné dieťa už musí vedieť, že deti nenosí bociac...teda primerane veku... ja neviem, veď si s ním už na túto tému predpokladám hovorila (rozprávka o semienku, ktoré ocko zasadí mamičke do bruška keď sa veľmi ľúbia a pod.), tak mu teraz vysvetli, že napriek tomu, že sa veľmi ľúbite, nedarí sa to semienko dobre zasadiť do bruška, ale že sa budete veľmi snažiť...atď...dačo už vymyslíš...
ale drýsty o bocianovi, to je fakt najhoršie čo môžeš dieťaťu povedať...