ahojte posledny menzes som mala 12.4..posledne dni som hrozne unavena,boli ma hlava,zvraciam..pred dvnma dnami som zacala akokeby len spinĂt staci mi 1-2intimky na den...dnes ma trochu pobolieva v podbrusi..
Co sa to deje? Rozbehne sa menstruacia?alebo ist radsej k lekarovi?.. Dakujem za odpĹ?vede.
Namiesto menzesu spinenenie a cudne pms..
no, temu potrat by som tu neotvarala, aj ked jej ju nikto nebude odporucat, aj tak sa bude musiet zariadit podla seba a ak ju do toho nebude nic a nikto tlacit, tak by nad tym snad ani neuvazovala, ale teda este nevieme naisto ci je tehotna tak cakajme s takymito temamy
jaj, no tak kazdopadne drzim palce, nebola by si ani prva ani posledna a verim tomu, ze by si to nejak zvladla, kolko mas rokov?
tak moc ste si asi nenavyberali, ale teraz to uz neporiesis, teraz hlavne pockat na vysledok a hlavne vela stastia prajem
a co tu budem polemizovat..ved chod teraz niekde do lekarne, urcite je nejaka otrvorena, kup si test, sprav si ho a potom napis ze co a ako
nuz tak...v pripade tehotenstva to takto povedz rodicom a uvidis co ti na to povedia..
ale dufam ze nechces ist na potrat...na take mlade dievca to moze mat dozivotny nasledok...kludne sa moze stat ze po potrate uz nebudes moct mat nikdy deti
najvecsi problem-som neplnoleta..a prerusovanu suloz sme museli praktizovat..mam roky rokuce problemy s pecenou ziadny doktor mi antiku nepredpise, a partner ma alergiu na kondomy a tieco taku jednu zlozku obsahuju su drahe...
daj vediet ako si dopadla
nuz, ak ste sa rozhodli praktizovat len prerusovani styk, mali ste brat taku moznost do uvahy a dufam, ze pre teba v tomto "najhorsom pripade" aj tak budes konat rozumne a zachovas sa aj ty aj tvoj priatel zodpovedne... joj, co by som za to dala ja byt na tvojom mieste :-)
Aha..pre mna je to skor na plac..ale kupim test a uvidim ,..
Ale dakujem..
ano je..tak potom sa necuduj ...vies niekedy chlap ani nemusi citit ze z neho vyjde trochu semena a je to..tak sa bud tes alebo plac, to je na tebe...sprav si test a uvidis
ano, je aj taka moznost, ze by si bola tehotna, ved si kup tehotensky test a sprav si ho, podla mna je to velmi pravdepodobne podla toho co popisujes