ahoj,mam vela otazok a ziadne odpovede...mam 36r a dve velke dcery 18r a 16r..uz takmer 3r sa snazime s manzelom o dalsie babo,no zatial nic.najskor to bolo len tak ci sa trafi,potom uz aj s ratanim plodnych dni,meranie bazalky a nic,18.4 som mala plodny den tak ako sa vravi,snazili sme sa viac ako inokedy na babetku :-) tyzden po tom som mala bolesti v podbrusku 1den,hned nato som zacala spinit 2dni,a zasa normal(podotykam ze som boôa medzi mn co nikdy za 22r co ju mam sa mi taketo nieco nestalo)... ..tento mesiac to bolo ale inac,sialene,okrem bolesti a spinenia medzi mn na 26 den som zacala spinit znova,v den mn skoro rano som sa prebrala na silne krvacanie(ako ked otvoris kohutik-vodovodny)ziadne bolesti,den nato uz nic len male spinenie,3dni nato som si robila test(pre istotu)a nic dal mi negativny...co to vlastne bolo?mal niekto podobnu skusenost?dakujem za odpovede..ala
ako otehotniet?
Jasne, to, ze je starostlivost, cas a laska dolezita, o tom niet ani pochyb... Ibaze ja si myslim, ze kazda generacia by sa mala mat len a len lepsie. Ked som prisla na svet do stvorizboveho bytu, preco by som mala mojmu dietatu ponuknut menej? Ibaze ked sa chce mama venovat svojmu dietatu, otecko musi zarabat tolko, aby to bez problemov utiahli, nepisala som nic o drahych veciach.
Sex Godess, uplne s tebou v tomto suhlasim :-)
milusca-Vsetko zalezi na tom, kto ma ake materialne naroky. Na dieta nepotrebujes zarabat miliony, alebo vlastnit vsetko mozne. Podla mna je dolezitejsie venovat dietatu vela casu a ucit ho vela dolezitych veci, ako len zarabat a zarabat a dieta obdaruvavat milionmi veci, len tym najdolezitejsim nie. Vidim to sama na mnohych rodicoch v zahranici. Ked mi byvala sefka raz povedala, ze konecne ked si zobrala dovolenku aj zistila, ako sa jej dcera zlepsila v tom a v tom. Hlavne, ze sa vozila do prace v peknom aute, vsakze. ..
My deti este nemame, hypoteku mame, ale velmi vyhodnu, mesacne splatky su tretina manzelovho platu... Ja by som do dietatka bez akej-takej financnej istoty nesla. A dieta do prenajmu u nas tiez neprichadzalo do uvahy.
ale, tak skus ist na tu gyndu, uz len kvpli tomu, ci si fit kvoli tej zvlastnej menzes, aj na rocne prehliadky by si mala chodit.
my mame hypoteku sice uz splatenu, ale tak bolo by treba kadeco poprerabat, aj novy nabytok, ale keby sme to stale len kvoli tomu odkladali, tak by sme sa mozno ani nedockali, ale tak kazdopadne sa nam zatial nedari, ale tak co uz, snad coskoro
KILINA- z toho dovodu si neberiem hypoteku...nacas sa da zit aj v prenajme, peniaze vzdy pridu neskor v zivote. Ale deti uz nemusia...
Vsetko zalezi na tom, kto ma ake priority
ahoj kilina,ja keby ze pozeram na peniaze tak NIKDY neotehotniem a uz mam ako som pisala dve velke baby(mne je 36r)...chceme este babo ale asi stoho nic nebude...treba vediet-budes to citit ze prisiel cas,ja nelutujem ani jedno moje tehotenstvo ale ako som napisala TERAZ sa na to citim a verim ze by som si ho vychutnala..drzim palce abys te nasli riesenie...pa
kilina, urcite nie si sama, ale mnoho parov si to s hypotekou isto nastavi tak aby sa to dalo zvladat aj pri materskej, alebo potom zena nie je dlho na materskej a ide hned pracovat, su rozne situacie, isto casom riesenie najdete
ja túžim tiež po bábätku, ale pre splácanie hypotéky musíme s manželom pracovať obidvaja, takže teraz to nevyhovuje a vlastne ani neviem či niekedy to bude vyhovovať a často nato myslím či som len ja sama v takejto ..sratej situácií