ahojte mala pocas styroch rokov same jednotky sem tam dvojky. Bojim sa ze nezmaturujem, ze dostanem okno a nic im tam nepoviem. Bojim sa tak, ze som sa cela vyhadzala a prehana ma cele dni. dakujem za odpovede. pata
Bojim sa maturitiy
maturujem aj ja a nerobim si z toho tazku hlavu :) Proste netreba su z toho len problemy, usmev dobra nalada a ides
p.kolmanova neboj sa, hlavu hore, však ked si mala same jedničky, tak ťa niečo snáď napadne, aj na príprave budeš mať čas, a komisia väčšinou sa snaží študentom pomôcť, prípadne nejakým spôsobom napovedať,.... hlavne si nevsugeruvávaj, že to neurobíš,... síce neviem ako to je u vás, ale my sme na príprave z jazyka mohli použiť slovník, pri ekonomických predmetoch zákony, zákonníky, pri slovenčine kartotečné lístky z povinne prečítanej literatúry (: tak hlavu hore... bude to dobre.
Patka ja maturujem tiez, takze ti rozumiem. Ako udrel maturitny tyzden, tak mam anginu a som na antibiotikach, salmonelozu spred tyzdna ani nespominam... Takze mam taky zdravotny multipack :)... Kazdopadne to treba potlacit a sustredit sa na pripravu, ina rada naozaj nie je... Utesit ta snad moze len to, ze zmaturuje skutocne kazdy - aj ked dostanes okno, tak napriklad na slovencine mozes pracovat s textom a uz mas hned za 4, pripadne gramaticku otazku... Tak hlavu hore, zbytocne sa trapis :)... Zarecituj si od Smreka "Dnes milujem svoj Den" a hned ti bude lepsie :D