Môžem reklamovať make up ak mám bloček a skúsila som ho len raz,ale nesadol mi odtieň?
Reklamácia
zuzic:no ja ho mám práve z dm :D,prečo myslíš,že nevzali?už si skúšala niečo reklamovať?neviem,čo teraz,vyhodila som 10 eur :/ mám ho len 2 dni.
Moznost vratenia je dana na kazdom obchode, aku maju chut to zobrat spat. Zakonom je to dane tusim iba pri internetovom ci katalogovom predaji, kde mozes urobit bez udania dovodu. Ale tiez to musi splnat urcite pravidla. Ty ma SPOTREBNY tovar... To je, ako keby som prisiel napr. do Baumaxu, zobral farbu na stenu, trochu pomaloval a potom zistil, ze to neni ono a chcem to vratit...
Jednoducho NEMAS NA TO NAROK, zalezi na obchodnikovi... A na 99 percent Ta posle opravnene do haja.
ono to zalezi aj od kokretneho obchodu, myslim ze napr. v DM drogeri by urcite nevzali...aj ked celkovo reklamacia make upu...sa mi nezda...
ja viem,ale v niektorých obchodoch máš možnosť do 7 dní tovar vrátiť alebo vymeniť,aj keď nie je na ňom žiadna vada.vzorky nemajú,iba si vieš v obchode skúsiť na ruku,čo je niečo úplne iné ako na tvár..
Reklamacia znamena, ak nieco nefunguje. Nie, ze Ti nesadol odtien. Cize vyrobok je OK, len si si to rozmyslela, neni ziadny dovod na reklamaciu. Vacsinou, tam kde sa take nieco kupuje maju vzorky na vyskusanie... Treba si to rozmysliet prv, nez to kupis...