Bolesti v podbrušku u muža

Príspevok v téme: Bolesti v podbrušku u muža
Mike4101984

Zdravím. Mám bolesti v podbrušku ktoré necítim ked nič nerobím, ak ležím a snažím sa vstať tak bolesť začne, ale akonáhle nezapájam brucho tak to prestane , ak robím nejaký šport tak ďalší deň ráno to bolí tak sa s ťažkosťami ledva zdvihnem z postele a nemôžem ani rýchlejšie chodiť nieto ešte pobehnúť. Bolesť vystreluje až do triesiel. Cítiť to ako svalovicu po brušakoch len nižšie od pupka dole. Problémy s močením nemám, krv v moči nieje. Ďakujem za rady.

palkom

a co tak napriklad pruh?Ja mam
uz dlhsi cas bolesti v podbrusku spojene s nepravidelnou stolicou,niekedy ma prehana s krcovitou bolestou na umretie.Vecsinu dna mam pocit akoby mi nieco tlacilo creva von z brucha.Bolesti prechadzaju do slabin a stehna.Za sebou ct,sono,kolonoskopiu,irigo,.Urolog-pruh,chirurg- nie je to pruh, gastroenterolog- drazdive hrube crevo.Tak a teraz si mozem vybrat z 3 diagnoz.obvodna je z toho ''paf''.

Matééé7215

Zdravím , mam ten isty problem uz tyzden lezím doma na zápal priedusiek a dnes som zacal pocitovat miernu bolest v podbrušku môze to byt kôli tym prieduskam ? ďakujem.

kopy

Zdravim, moj otec ma rovnake priznaky, neviete mi nieco bizsie povedat k tomu, ci sa prislo na nieco alebo nie? dakujem

kopy

Zdravim, moj otec ma rovnake priznaky, neviete mi nieco bizsie povedat k tomu, ci sa prislo na nieco alebo nie? dakujem

liky

Mam akurat tieto bolesti su neznesitelne bolestive a doktor nic nezistil tabletky proti bolesti moc nezaberaju najviec to boli pri chodze a pri lezani alebo pri vzpriamenej polohe . Uz neviem co a ako dalej prosim vas poradte mi !!!

zdeno779

Zdravim Mike.
Je to sice starsi prispevok ale chcem sa opytat ako si dopadol s tymi bolestami ? Mam rovnaky problem aj ked to u mna zacalo nejakym atypickym pocitom nafuknuteho mechura a zapalom. Teraz uz stvrty mesiac mam rovnaky problem ako ty. V klude je to viac menej OK, no ako nahle som v pohybe, na druhy den mam problem pri zapajani svalstva v podbrusi. Aj chodza je problematicka. Prostata to vraj nie je...tak hladam, ako dalej. Mam za sebou CT, kolono aj cystoscopiu... bez nalezu.

yanulla

Ahoj Mike,
CT vysetrenie je pocitacova tomografia, kde ti zistia, ci je nieco s platnickou (v mojom pripade mi hned zistili herniu disku), ale MR - magneticka rezonancia je lepsie vysetrenie, podrobnejsie..s tymto treba ist k neurologovi a je to zadarmo, poistovna to preplaca. Drzim palceky, je to ubijajuce, ak nevedia zistit pricinu, ale v mojom pripade to zistili az na CT a potom MRku)

Mike41011984

Za akým doktorom mám ísť aby mi zistili ten zápal alebo na aké vyšetrenie? a koľko stojí približne vyšetrenie CT alebo to MR ( to sice neviem čo je) Ďakujem

yanulla

Ahoj Mike,
a skusali ti uz pozriet aj chrbticu? Ja som mala asi 1,5 - 2 roky bolesti v podbrusku na pravej strane..liecili ma na zapal vajecnikov, potom ze podrazdene slepe crevo..na pricinu sa neprislo. Chrbat ma nebolel, az raz som zle stupila na schodoch, spravila prudky pohyb a slo to dole vodou - vysunuta, prasknuta platnicka a bola som akutne operovana..potom bolesti v podbrusku prestali. Ak je nieco s platnickou, zistia to na CT alebo MR vysetreni, odosiela tam neurolog.
Drzim palce na skore zotavenie sa!