Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žehličky na vlasy - Remington

Príspevok v téme: Žehličky na vlasy - Remington
Inngrid

Ahoj,
chcela by som žehličku na vlasy s trojitou ochrannou vrstvou (keramika, turmalín,teflón) od REMINGTON-U
ale tých je viac tak si neviem vybrať má niekto nejakú vyskúšanú? ktorá je dobrá?

na nete som našla: REMINGTON S 1051 / S 2004 / S 1052 /S 1031 ...
je ich viac a ja neviem pre ktorú sa rozhodnúť :) tak budem rada ak mi poradíte vopred ďakujem :)

monyss71

Ahoj, kúpila som si žehličku REMINGTON S 8670 Hair Envy a som s ňou veľmi spokojná. Avšak neviem ako mám vymeniť vyrovnávacie doštičky za tie druhé tvarovacie doštičky. V návode je to napísané skrátenou formou a podľa toho návodu to neviem vôbec vymeniť. Máte s tým niekto skúsenosti? Ak hej tak prosím napíšte sem alebo na môj mail: monyss71@gmail.com ...Vopred Ďakujem :))

ahoj123

no baby ja mám remingtonku, zatiaľ som ju použila len na krepatenie vlasov,aj to len párkrát,lebo absolútne mi nevyžehlí vlasy,ani nenatočí,a pritom ju kupoval manžel,ktorý si dá záležať na kvalite,odporučili mu ju v obchode,má kadejaké ochranné vrstvy a funkcie,no mne sa zdá že je na nič,som sklamaná :-( rozmýšľam,že si kúpim nejakú tenkú obyčajnú,lebo by som si veľmi chcela natáča vlasy,na drahú nemám peniaze,lebo tá čom ám stála dosť....

Inngrid

včera som si už kúpila tú S1051 odporučili mi ju aj v obchode... som s nou nadmieru spokojná,žehli bezchybne,robí krásne vlny
teplota sa dá nastaviť až na 230°C aj ked mne postačuje 160°C
vlasy mám ako od kaderníka :D

isabella

ja mam tu s1032 ak som si nezmylila cislo je to ta sirsia, mam dost huste vlasy a mam ju uz 3 roky a je bezchybna, teda ja zasa mam take obdobia, ze si zehlim vlasy kazdy druhy den ako si ich zmyvam aj mesiac a potom zasa niekolko mesiacov nic, takze tie vlasy az tak nenicim, ale aj tak som na nich ziadny ubytok z kvality nepostrehla za cele 3 roky co remington pouzivam...
odporucam :-)))

kaciatko_7

pre Inngrid: ked sa uz rozhodujes medzi tymito dvoma a cena nie je rozhodujuca, tak si uz vezmi tu s2004... obidve maju uzke zehliace platne, a tak sa mi zda ze ta 2004 je asi novsi model, a ma aj profesionalnu teplotu zehlenia vlasov 220 stup.

pre tvoje vlasy ako si pisala je vhodnejsia ta s uzkymi platnami a o ochranu vlasov je potrebne sa starat aj napriek tomu ze tieto remingtonky maju trojitu ochranu... podla mna vlasy az tak pred tou vysokou teplotou neochrania, bez pripravku ktory je na to urceny, predsa je to len cca 200 stupnov... len su k vlasom o nieco setrnejsie, pretoze maju hladky povrch... a to ze niektori odbornici ako aj na prilozenom dvd tvrdia, ze ochranny prostriedok sa nemusi pouzit vobec je podla mna individualne v zavislosti od frekvencie pouzivania...

Zvedavô

Ahojte,baby.Ako tak čítam,nie som sama,čo je s Remingtonkou spokojná:o)Mala som predtým Rowentu,ale tá absolútne nestačila na moje vlasy.Mám dosť husté vlasy a Remington mi vyhovuje,pretože sa dá nahriať až na 230°C.Na takú teplotu si však netrúfam.Idem maximálne na 200°C.Aj to sa bojím,že vlasom dávam dosť zabrať.Žehlím často-skoro každý deň,no bez toho to proste nejde!Vlasy sa mi vlnia,ako náhle je vonku vlhko,ach:o(Používam ale aj taký ochranný prípravok pred žehlením,určite odporúčam.Snáď to aspoň trochu ochráni tie moje vlasy:D

Inngrid

Tak Nathália :) každá žehlička ničí vlasy, no niektorá viac iná menej... Remington-ky sú jedne z najlepších a najkvalitnejších žehličiek,tak tie by mali mejej :) aspoň čo ja viem.

Inngrid

... vlasy mám dlhé a blond,nemám ich ani husté a zase ani jemné,ja som tak medzi...
chcem žehličku s vysokou ochranou pre vlasy a s nastavitelnou teplotou :)

Tak ja sa už rozhodujem medzi dvoma a to :
REMINGTON S 2004 za 44,99 €
REMINGTON S 1051 za 54,99 €
ale nejako si neviem vybrať.