poslednu dobu ma zacalo "vsetko" hnevat.. nemam na to ziadny konkretny dovod, bohuzial, ale je to hrozne.. rano sa zobudim, som nastvata. pridem domov, som nastvata. nudim sa - som nastvata. treba sa ucit-som nastvata. otravuju ma domace zvierata- som nastvata. uz aj zacinam kricat. nemam na nic naladu. niekedy sa stane ze mi je nachvilu fajn, ale to su skor vynimky. mam pocit ako som permanetne mala PMS :(.. co s tym mam robit ?!?! :(((
Vsetko ma stve :(
sorry cajik:)
ojka- to poznam aj ja. Tiez som bol zivel a tiez som si na vela veci snad este do teraz nezvykol. Stahovanie mi zmenilo vsetko.Snazim sa to prekusnut no ide to postupne s casom.
ooo to je dobry napad s tou dovolenkou :) aj sa v lete chystam.. momentalne to nejde.. no, ale co dovtedy ??
denz, hej, to mas pravdu.. zacalo to na jesen, blby semester, odvtedy malo casu s priatelom, tento semester to je este horsie, zhodou nahod vsetci kamosi odisli do zahranicia, som tu skoro uplne sama, nemam s kym travit cas. pred tym niekedy davnejsie som bola neustale v kontakte s milionom ludi, kopa znamych, rozne aktivity :((((( ja som taky extrovert.. a furt aj ked vymyslim daky program tak to je tak vlastne trochu "umelo" (ale nehovorim ze mi je zle, ked nieco podniknem..).. len proste furt tu len som, skola-doma-skola-doma, ziadna napln :( a teraz ma este vsetko SERE, snad taketo slovo mozem pouz
cajik, to chce PORIADNU!!! dovcu!!! aspon 2 tyzdne - zmenit prostredie, ksichty, temy rozhovorov, ludi celkovo! a oddychovat, relaxovat! t.j. ziadna dovca v zmysle idem, pridem, varim. nie nie, ak mozes, tak plna penzia a pohoda, kliiiidek, lehaaaro!
Je to len pocit?? Nie si casto sama a tym padom hnev??
uz som skusala... ale vyrozpravanie sa mi nepomoze. okrem toho mi NIKTO nevie dat adekvatnu radu. no co s pocitom prazdna alebo s hnevom ??????
Ozaj.....nemas taku svoju butlavu vrbu ktorej by si mohla o svojich problemoch porozpravat?
wow, ty si poklad denz :) ja som to uz tolkokrat hladala cez google a nic..
www.zzz.sk
nieco sa tam naslo.Hadam ti to pomoze.
ke