Moj problem je v tom, ze som cely zivot tucna. v poslednej dobe sa mi podarilo schudnut 30 kg, co je fajn, tesim sa, ale ja sa vidim stale taka ista ako som bola, vsade vidim iba svoje nedostatky, velke brucho, stehna. Neviem ako mam mat rada samu seba a ako sa brat taku aka som. moje sebavedomie je zakopane hlboko v zemi. Sice mi kazdi hovori ako teraz super vyzeram, ale ja to tak vobec nevidim :(( stale mam pocit, ze som taka ista ako predtym
pocity
NAUČ SAMU SEBA MAŤ RADA TAKÚ AKÁ SI!!!
nerieš blbosti,povedz si "som taká aká som" a zaoberaj sa dôležitejšími vecami vo svojom živote,aby ti v hlave nezostával priestor na takéto myšlienky!!!
Ja mám 39rokov a pri výške 170cm mám 70kg,je pravda,že som bola celý život zvyknutá mať o 10kg menej,ale dôležité je byť zdravá a cítiť sa dobre!!!
Ešte prídu deti a s tým výkyvy na váhe,ale vtedy budeš riešiť oveľa dôležitejšie veci.
Podľa mňa si sa vo svojom vnútri dlho trápila so svojou nadváhou a nedokázala si sa doteraz s tým komplexom vysporiadať!!!
Buď na seba jednoducho pyšná,dokázala si poriadny zázrak a maj sa rada,inak budeš stále trpieť a s nesprávnym prístupom si privoláš iba zbytočné psychické problémy!!!Mám doma dve baby-jedna má 20 a mladšia 17 rokov a my si robíme z toho srandu,jednoducho ak priberieme nesnažíme sa nariekať,ale obrátime to naopak...aké pekné guličky sme a tá pekná celulitídka...a možno práve preto sa nám podarilo mať nad touto vecou nadhľad....
Nevyhýbaj sa s priateľmi baviť na tému o tvojom tele-váhe a dokáž si z toho urobiť srandu...mne sa vždy hovadsky páčil postoj p.Rúžičkovej,p.Pavelekovej,Peti Polnišovej a podobne.
DRŽ SA!!!
a jasne, ze ma potesi ak ma niekto pochvali, ze dobre vyzeram, ale neznasam ten pocit, ked si ma furt obzeraju, proste nerada o tom hovorim a rozoberam to s hocikym. tu je to anonymne, tu je to ok
Dakujem za povzbudive slova, no tak snazim sa tu stravu dodrziavat aj nadalej, lebo nechcem vsetko pribrat naspat. chlapi ma netrapia, mlady je spokojny :)
no a ako sa mi to podarilo? zacala som pravidelne jest. predtym som sa hanbila jest pred ostatnymi, tak som napr. v skole cely den nejedla nic, ale ked som prisla domov o tej tretej stvrtej, tak som sa nevedela nasytit. No a teraz vzdy ranajky, desiata, obed, olovrant a vecera. vacsinou v priblizne rovnakom case, ale tak nie vzdy je to mozne. vynechala som vyprazane jedla a mastne jedla, sladkosti teda nie :))) to sa mi volako nedari, ale tak zas nemozem chciet vsetko naraz a taka striktna dieta by bola akurat na to, ze by som sa po mesiaci vrhla aj na kockovy cukor :) takze sladkosti ano, ale nie kazdy den a ked uz, tak vzdy len kusok.
Drahá :)
Neviem aká je tvoja váha, ale keď si schudla 30 kíl, tak si myslím že je to dosť extrémne číslo čo sa týka chudnutia...
Píšeš ako si to každý všíma, to by ťa malo držať nad vodou a malo by ťa to tešiť.. nemáš dôvod na komplexy!... Dôležité je, aby sa mal človek rád taký aký je!... Si vezmi ľudí, ktorí sú chorí, majú rakovinu a ostáva im pár dní života.. myslíš že taký človek by riešil že je tučný?... Taký človek by bol rád, že je tu!...aj keby mal 130 kíl!... V prvom rade sa nauč aby si sa mala rada taká aká si!... lebo vždy človek môže so sebou niečo robiť... vždy... len musí chcieť! .. a kedže si schudla 30 kíl tak asi chceš.... takže sa usmej, povedz si každé ráno pred zrkadlom že vyzeráš super a taký bude aj celý tvoj deň... všetko je v psychike nezabudni :)...
na margo toho všetkého ako sa ti podarilo toľko schudnúť? ... :)))
Chyba ti sebavedomie. Urcite si uz okolie vsimlo, ze si schudla. To by ti malo skor pozdvihnut sebavedomie, tesit sa a motivovat sa dalej, ze chcem este iny vysledok. No ale realny vysledok. Hlavne aby si sa aj ty sama sebe pacila.
ved si hrozne veľa schudla tak by si mala byť na seba právom hrdá a nie si myslieť že vyzeráš ako slon sama si predsa hovorila že okolie ťa chváli ako dobre vyzeráš tak si to užívaj..ak so sebou nie si spokojná tak v tom môžeš pokračovať a zhodiť ešte dáke to kilečko aby si sa páčila aj sama sebe ale rozhodne nie sa trápiť pre to ako vyzráš chalanom sa predsa páčia rôzne baby a je veľa takých chalanov aj chudučkých čo sa im páčia baby čo je za čo chytiť a najnovšie som si všimla že radšej začo chytiť než len kostru =)
tak podla bmi mam normalnu vahu, mam 169 cm a 70 kg. nevravim ze som stihla, ale proste si stale pripadam ako slon
...no, zalezi na tom, ci mas teraz optimanlu, normalnu vahu, alebo stale nadvahu...lebo ak mas stale nadvahu, tak su tvoje pocity normalne...ak mas uz normalnu vahu, tak nie su.....