Chyba mi .. CAsto nanho myslim . Na to vsetko , na to obdobie ake to bolo . Preco clovek musi zit bez niekoho koho ma stale rad ? Strieda sa to u mna chvilu je to v poriadku a potom zas nanho myslim ..Newviem ci to vobec niekedy prestane. A dalsi problem .. Nejako si neviem najst chalana. Urcite by mi to pomohlo . Alle je to tazke... velmi tazke.. aj po roku .:"(( Stalo sa to aj vam ? Je tazke byt sama.. A nemat po svojom boku niekoho koho by ste mohli milovat ..
Aj po roku casto myslim na byvaleho ...
milusca ja sa budem vydavat, to som spominala predchádzajuceho partnera ;o).
rok zase nie je az tak strasne vela, viem zda sa to ako dlha doba, ale ak to bola silna laska resp. zalubenost nie je to nic zvlastne a nenormalne..prejde to urcite..len sa nevie kedy..
ja som sa trapila cez tri roky-teraz ked si na to spomeniem des, no stvrty rok bol akysi zlomovy spoznala som par skvelych ludi s ktorymi som sa citila dobre a nadobudla som s nimi kopec zazitkov a srandy a v tomto obdobi som uz asi definitivne zabudla a ked som sa prestala upinat na minulost prisiel do cesty moj priatel, ktory ma ocaril takmer okamzite a teraz viem ze ten byvaly nestal za nic.
lulu myslim si, ze terajsi priatel nie je to prave pre teba, keby bolo ani by si si nespomenula na byvaleho a ak ano uvedomila by si si aka si stastna s terajsim a ze si rada ze vsetko dopadlo tak ako dopadlo
To ta prejde ako psa autobus. Ja som sa tiez uz davno rozisla s uplne prvym, myslela som, ze si nikoho nenajdem... O pat mesiacov neskor som sa zalubila po usi usate, dnes sme x rokov manzelia a planujeme babatko. Nikdy som nikoho tak nemilovala ako mojho manzela.
rada - ved ty si sa mala vydavat a rozisli ste sa?:((((((
taak toto je aj moj pripad a tiez je tomu cca rok ... obcas doteraz neverim ze ho uz nikdy neuvidim .. ze sa nikdy nevrati to co sme zazili . Bolo to vyslovene zo dna na den . Koniec. Zostala som s poriadnou bolestou v srdci a sama... Hrozne prazdno a nic. Pocit ze je tak daleko odo mna a s inou ..! ze clovek si nepomoze lebo sa to neda, lebo nemozes robit nic .. iba trpiet. Aj teraz to niekedy vyslovene zaboli . chyba mi a na to sa nic nemeni ... Vraj si najst niekoho druheho .. Ale AKO ?? ked neviem najst nikoho kto by sa mu rovnal , ako ked je to take tazke.... Ja neviem len tak zabudnut .. len tak to skoncit . Snad este raz niekoho v zivote stretnem . Ale poznam tvoje pocity az velmi dobre . Najhorsie je vediet ze clovek ktoreho ste lubili a stale lubite je s inou . Vam to trha srdce , ale neexistuje sposob ako si pomoct ...
ahojky.
už je to rok? hmm..no u mňa to bude o mesiac už dva roky.. vyše roka sme boli každý sám..bez partnerov. ale on si pak našiel holku a je moc šťastný, čo mu prajem. a tak som si aj ja našla.. ale nie na truc, ale preto, bo ma ten chalan zaujímal..ale čím ďalej, tým viac zištujem, že klin sa klinom proste niekedy vybiť nedá, keď tam nie je silná láska... už to je 3/4 roka, čo som s priateľom, ale stále som nezažila nič z toho, čo s bývalým.. a preto dosť často na neho myslím, že aký bol.. i teraz, keď ho stretnem, v pohodke sa porozprávame, ale mne pri tom búcha o trošku silnejšie srdiečko.. preto aj rozmýšlam, že sa rozídem s priateľom, ale neviem ako na to, bo som to nikdy nespravila...
mám ten istý problém, a je to už cez 2roky... Pravdupovediac som si zvykol a zmieril sa zo skutočnosťou, na svete sú 3 miliardy mužov tak sa nemusíš báť že si nikoho nenájdeš :)
sophinka_ ako pises aj ty si cerstvo po rozchode, cize tiez trpis rovnako. Mam 30 rokov a tiez nedavno po rozchode, cize viem co prezivate. Ale v tejto chvili sa ti to zda obycajna fraza, ale po case povies, ze som mala pravdu. Pokial je to jednostranna tuzba byt o5 s priatelom, tak tu sa neda laska toho druheho vynutit. Za rok tu alebo inde budete radit tiez kamaratkam, ze cas vsetko zahoji. Co ti ine mame poradit? Snad len poplacte si, chodte do spolocnosti, majte konicky a hovori sa, ze po rozchode pride este lepsi. Tak drzim palce.
No mne sa nic take nestalo. Len si proste prisla na to, ze nie si pre ostatnych zaujimava. Skus si hladat noveho priatela, oslovuj chalanov na chodniku a v obchode. Nedaj sa odradit tym, ked ta nejaky odmietne.
rada prepáč, ale celý tvoj príspevok sú len obyčajné frázy, ktoré počúvam denne.. realita je však úplne iná..
Veľmi dobre viem, čo prežívaš... i keď u mňa je to zatiaľ "len" 5 mesiacov.. stále naňho myslím a nedokážem si predstaviť svoj život bez neho.. Tieto mesiace len prežívam.. a neviem začať žiť.. a predstava, že by bol po mojom boku niekto iný.. už vôbec nie..
Držím ti palce, aby si to zvládla..