Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je mi fajn s ex priateľom najlepšej kamošky

Príspevok v téme: je mi fajn s ex priateľom najlepšej kamošky
wikinka226

kamoška sa po 4 rokoch rozišla s priateľom, na to sme sa spoznali a sme veľmi dobre kamaratky. všetko mi povedala, teda povedala svoju pravdu o celom vzťahu a ja som mala jej ex za poriadnu "svinu".
po dvoch rokoch som sa zoznamila s jej byvalim, dali sme sa do reci, je nam spolu fajn a doslo k debate aj o "spolocnej znamej". ma svoju pravdu, a pravdupovediac skor verim jemu ako jej,vsetko co hovori je uplny opak toho co vravela ona a z jeho slov teraz usudzujem ze kamoska mi klamala a nepovedala pravdu, a asi len kvoli tomu aby bola v mojich ociach ta lepsia...
tajne sa stretavame a je nam spolu fajn, nic by nam nebranilo vo vztahu, len kamoska.... a ja neviem, ci jej povedat co som sa dozvedela, alebo byt ticho... vztah je kvoli tomuto nerealny, a aj ked klamala, tak mne by to malo byt jedno, lebo sa ma to netykalo....
poradte ako sa zachovat...diky

answer..

co ja viem, ale podla mna ta ex tymto stratila nielen jeho ale aj tu kamosku/pisatelku temy/. Lebo este s nim len zacala nieco riesit a uz neveri jej ale jemu. Podla mna si toto priatelia nerobia. Ale ak sapisatelka citi nato ze je to jej zivotna laska atd, tak nech si za tim ide aj na ukor znicenych priatelstiev.

dobra vila

answer, ale do akej jej pozicie?!!
Rozisli sa pred rokmi, uz maju kazdy zvlast svoj zivot! Keby si tato baba nechala ujst prilezitost, mozno by to dlho lutovala, co ak je ten pravy? nikdy nemozes vediet.
Vies, nezastavala by som takyto nazor v inom pripade, ale tu sa jedna o nieco uplne ine.
Vies, predcim som napisala prvy prispevok, rozmyslala som, ako by som to brala ja, keby som bola ta tretia osoba. Veru, nebolo by to nic prijemne, ale nemohla by som do toho zasahovat, ved mi je to uz len nanajvys kamarat a za druhe, necakala by som od ziadnej kamaratky takuto obetu, na jej vlastny ukor (citila by som sa sebecky! a hlavne je to nefer, voci dvom osobam!! Co som ja, aby som inym kazala, aby dali od neho ruky prec? v ziadnom pripade...). Nehovorim to iba preto, ze sa mi to este nestalo, ale pre tie dovody, co som uviedla...Keby pre moju kamaratku vyhovoval, tak nech to s nim vyskusa, ma na to pravo. A ked bola pravda to, co ta byvala o nom vravela, tak aj sama na to pride... Otazne je, na cej strane je pravda a pride mi hlupe a prizemne, ked ex, ktori si kedysi vylievali srdcia a sexualne spolu zili, sa k sebe v sucasnosti spravaju sprost a jeden na druheho kydaju - tak toto je pre mna 1000x horsie, ako to, ze sa jej paci byvalej ex!!!!

answer...

podla mna sa to nerobi, ja mam teraz 4rocny vztah a neviem si predstavit, ze po mojom rozchode by sa s nim dala dokopy moja kamaratka. Inacv je zvlastne ze veris skor jemu ako jej, holt laska je slepa:)
Skus sa vcitit do jej pozicie.

dobra vila

Ale to nie je chyba tejto baby, ved oni sa stretli nezavislo od seba a este k tomu su obaja slobodni. Tak isto by to mohol napisat ten chlapec, ze chodil s ex a teraz sa mu paci ex-ina kamoska a mas to to iste :P.
Proste smola, ze nastala taka situacia, ale podla mna, keby sa do neho uplne zblaznila, nemala by odolavat iba kvoli kamaratke. A ta by to mala predsa pochopit, ved uz NIE SU spolu davno... malo by jej to byt uplne jedno.
Aj ked chapem, viem, ze to musi byt neprijemne, ale co uz.

lDenzl

dobra vila:))
no.....ze skratka casto vznika problem kvoli zene a tak premyslam ci by nebolo lepsie vas vymenit za vevericku:P :)

dobra vila

Mozno mali pravdu obe strany, aj ked v tomto musim zeny podpichnut - rady zvelicuju.

Denz, nechapem, co si tym myslel.

Pocuvaj, ja neviem, co tu riesite. SI VOLNA, ON JE VOLNY!!! Keby sa medzi vami zacalo nieco viac krystalizovat, nemas nad cim rozmyslat. Co ak on je nebodaj ten pravy? A to by mala pochopit aj kamoska, ked je kamoska. Medzi nimi sa to uz davno skoncilo! Nemas si co vycitat. A keby ste spolu chodili a nahodou sa rozisli, aspon si vies spravit vlastnu usudok, ze kto mohol vraviet pravdu ( :P heh).

kajka01

a kde mas tu istotu , ze ani on neklamal??? co ked prave on povedal veci prikraslene na neho, aby vyzeral v lepsom svetle ani chlapi na seba nebudu kydat, hlavne ked citia moznost u baby :)