Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akne-čo robím zle?:/

Príspevok v téme: Akne-čo robím zle?:/
Kous

Ahojte,posnažím sa tu napisať moj problém,viem,že je tu tých tém nespočotne množstvo,ale som zufala.Mám akné.Nie je až take hrozné,podľa mňa aj podľa mojej kožnej,ale mám vyrážky hlavne na brade a lícach a su podkožne a boľavé:/ niekedy ich mám aj 2 tyždne:(chodím ku kožnej,ale mala som snáď už všetky tie mastičky,vodičky,kremiky atď.Stravujem sa nie zle,Dodržiavam pitný režim,nejem sladkosti,sem-tam len niečo slané,Každý deň aspoň tri kusy zeleniny alebo ovocia,čistím si každe rano a večer pleť.Už fakt neviem čo robím zle:ä Poradte prosím Vas,ak niečo robím zle tak čo a poradte niečo,už som naozaj zufala:(ďakujem.

lenkaa123456

jade: ved ja to nepisem tebe.
tu sa dievcata stazovali ze ich kozne lekarky nikam neposielaju a vobec neriesia pricinu akne. tak ja im pisem ze to kozna lekarka v naplni prace ani nema

sade8

ked ti zistia nieco na gastro, tak potom kozna nic neriesi, maximalne tam prides na kotntrolu ako sa to zlepsilo, vsak ked ti uz najdu napr na tom gastro, tak preco by mala kozna dalej nieco riesit

lenkaa123456

kto povedal ze som reagovala prave na tvoj prispevok?
neviem ci ma kozny lekar opravneni poslat cloveka na gastro napr.?
ale ak vam kozny odoberie krv a posle na vysetrenie a potvrdi sa nieco z tohto ochorenia tak kozna s tym nespravi nic. najvhodnejsie asi bude ist za obvodnou nech ti da vymenne listky k inym odbornym lekarom

sade8

lenka
ved ja som nenapisala ze on ma liecit aj nieco ine.......ja som napisala ze ma poslat cloveka na ine vysetrenia

lenkaa123456

kozny lekar je kozny. ten ma liecit kozu a prejavy na kozi. moze predpisovat len lieky na kozu , nemoze liecit zly zaludok, mandle, alergiu atd..

Kous

tak je to bieda..ale ako tak nemožem sa stažovať na moju kožnu,z ludskeho hladiska je mila atď. :D ale o tom potom...čiže mám isť ku mojej praktickej lekarke?

sade8

je to skoda ze kozne doktorky nechcu posielat ludi na vysetrenia, kde by mohli prist na to co to akne sposobuje.....bude stale predpisovat tie neucinne maste a lieky