Ahojte,posnažím sa tu napisať moj problém,viem,že je tu tých tém nespočotne množstvo,ale som zufala.Mám akné.Nie je až take hrozné,podľa mňa aj podľa mojej kožnej,ale mám vyrážky hlavne na brade a lícach a su podkožne a boľavé:/ niekedy ich mám aj 2 tyždne:(chodím ku kožnej,ale mala som snáď už všetky tie mastičky,vodičky,kremiky atď.Stravujem sa nie zle,Dodržiavam pitný režim,nejem sladkosti,sem-tam len niečo slané,Každý deň aspoň tri kusy zeleniny alebo ovocia,čistím si každe rano a večer pleť.Už fakt neviem čo robím zle:ä Poradte prosím Vas,ak niečo robím zle tak čo a poradte niečo,už som naozaj zufala:(ďakujem.
Akne-čo robím zle?:/
jade: ved ja to nepisem tebe.
tu sa dievcata stazovali ze ich kozne lekarky nikam neposielaju a vobec neriesia pricinu akne. tak ja im pisem ze to kozna lekarka v naplni prace ani nema
kto povedal ze som reagovala prave na tvoj prispevok?
neviem ci ma kozny lekar opravneni poslat cloveka na gastro napr.?
ale ak vam kozny odoberie krv a posle na vysetrenie a potvrdi sa nieco z tohto ochorenia tak kozna s tym nespravi nic. najvhodnejsie asi bude ist za obvodnou nech ti da vymenne listky k inym odbornym lekarom
kozny lekar je kozny. ten ma liecit kozu a prejavy na kozi. moze predpisovat len lieky na kozu , nemoze liecit zly zaludok, mandle, alergiu atd..
tak je to bieda..ale ako tak nemožem sa stažovať na moju kožnu,z ludskeho hladiska je mila atď. :D ale o tom potom...čiže mám isť ku mojej praktickej lekarke?