Ahojky, mozno to bude zniet sialene, no rada by som sa stretla s niekym, kto ma taketo problemy ako ja...depresie, panic. porucha, uzk. stavy, vycerpanost, nechut do nicoho...bolo by super zistit, ze nie som sama a mozno sa i porozpravat ako to riesi niekto iny....v rodine, ani kamarati o tom nevedia a ja by som sa s niekym rada vyrozpravala o tom, o com s nikym nehovorim...myslim, ze mnohi viete o com rozpravam, ak v sebe nieco dusite
niekto s depresiou,uzk. stavy....
-odkaz odstránený-
www.onlinepsycholog.sk
lDenzl: No.. nad tym psychologom uz silno uvazujem kedze som stratil aj tu ako si povedal/a "butlavu vrbu" ktorej som veril..
Ahojte!
Niečim podobným som prešiel aj ja... Momentálne mi je lepšie, pravidelne navštevujem psychológa a psychiatra... Ale ak by ste sa chceli porozprávať, tak v pohode... Ideálne je osobne, no ak ste z ďaleka, tak pokojne aj cez net...
norto-no tak to detstvo......to je potom o inom.
Mal by si navstivit minimalne psychologa alebo najst butlavu vrbu a vyrospravat sa .......ale uplne so vsetkym co ta trapi .
simonka a kolko mas rokov?...ja 20, a bola si aj niekde u psychologa?...ja to zvazujem, ze je najvyssi cas
Nemyslím že to je pubertou. myslim ze moje depresie casto prekrivaju myslienky z detstva a to ake som mal to detstvo.. no pravdupovediac.. do 15 rokov nebolo ani jedneho pekneho zazitku (samozrejme par vinimiek tam je).. a je toho ovela viac
norto 16 a mas s tym problem??
nemylis si to s pubertou???
ja neviem ako z toho von :( mám velké depresie ale lekarovi nechcem ist pretoze viem ze mne pomoze sa iba dobre vyrozpravat niekomu blízkemu... žial uź aj ten blízky ktorého som mal akosi nie je uź tak blízky :(
viem, malo kto si uvedomi, ze niekto moze trpiet depresiou. ja som si minuly rok uzila toho az az.Mala som rok depky, rano som vstala a konec. Nechodila som do skoly-proste som nemohla. Mala som s tym aj velke problemy a keby osm nemala taku triednu ako som mala, nikdy by som sa z toho nedostala. Bohuzial, spoluziaci nevedeli o co sa jedna, a len stale nadavali, preco tolko chybam.
Mám 16 rokov a som taký istý :( Kamaráti moje depresie nechápu a porovnávajú ma so sebou a tak sa mi snažia dnihnúť náladu.. naopak.. stále sa mi kôli tomu len zhoršuje.