septembrove dieta

lDenzl

no....ty asi nemas dobru skusenost ak takto pises :(
Ja mam opacny postoj....zrejme tym,ze som nenatrafil na magora.

zuzic

ja viem co robia:) sak preto hovorim ze su slahnuti teda vacsina...ked osm rodic poznam svoje dieta najlepsie a nemusim ho posielat cvokarom:)
za to ze sa s nim decko nechce hrat a rozpravat lebo aj male dieta vyciti co je to za cloveka tak povie ze je nehrave a ze nema ist do skoly no velmi inteligentne celi psychologovia...

lDenzl

zuzik-:))
ty si trulko :P
Oni davaju kreslit ,skladat,rozpravaju sa z dietatom a zistia ci dieta je prilis hrave ci nie:)

lDenzl

No skor opacne by mohol byt problem a to z dovodu nezrelosti dietata . Preto je dobre poradit sa s detskym psychologom a ten zisti ci je dieta vhodne dat predcasne,alebo nie.

zuzic

ja som isla o rok neskor teda som junova a isla som do skoly ked osm mala sedem aj dva mesiace, v rodine boli tazke udalosti a tak ma rodicia nechali este rok doma kym sa vsetko ukludni...ten rok co som bola doma naviac nelutujem bol to jeden z najkrajsich rokov. a v skole sa vobec necitim vyspelo, mam o rok viac no dvaja su len o par mesiacov mladsi citim sa noramlne v kolektive sranda vobec mi neuskodilo na psychike:P to su sprostosti ze uskodi:)