mam male prsia su niake vitaminy alebo strava ktora mi pomoze na rast prs??? alebo existuje nieco take okrem plastiky.. som zufala ..
Male prsia, co papat
fraisee..prosim ta ked nemas nic rozumne povedat radsej mlc a nepis sem take bludy..Ze nasad antikoncepciu na zvacsenie prs to je taka sprostost...prosim ta precitaj si trochu odbornej literatúry...
kaujuska!!!
podľa mňa máš na chalanov ešte čas, ale je to len a len tvoja vec... Ale ak sa Ti má nejaký chalan smiať len kvôli tomu, že máš podľa neho malé prsia, tak sa mu pozri na jeho nástroj a zasmej sa, že to by si ani lupou nenašla!!! Ja mám 25 rokov a 75 B, ale nikdy som s tým problém nemala. Áno, chlapom sa to páči, ale ak pri sexe musia dávať pozor, aby to nebolo príliš divoké, kvôli tomu aby kočku príliš neboleli prsia, ked jej budú "skákať", nieje to bohvie čo... Ja som s tým mala tiež problém, ale zatiaľ každý normálny chalan mi povedal že nejde o veľkosť, ale o tvar. A ked vojdú do ruky, sú akurát. :-)
Ja mam tiez male prsia,u mna je to dedicne,ani mama nema velke,ale uz si z toho velku hlavu nerobim!Teraz je dostat aj silikonove plavky,to je dobra vec a kvoli chlapovi by som na plastiku urcite neisla!Ked sa zalubi tak nie kvoli prsiam.
ja mam tiez male prsia.75A.mam 25r.este k tomu mam aj nesumernu postavu - cize trosku vacsi zadok.niekedy mam problem si kupit podprsenku,lebo kosicky su mi velke.ale uvedomila som si ze to nieje podstatne a podprsenky si kupujem iba malo vystuzene alebo vobec.chlapov totiz ovela viac vzrusuje ked je zena bez a nezalezi na tom ake velke ma prsia ale ze jej trosku presvitaju a HLAVNE ze vidno bradavky...ked si dam v lete biele tielko bez pdprdy tak si idu chlapi vykrutit krky...takze asi tak...
dievca kolko mas rokov? Je moznost ze este narastu :-)). Existuju podprsenky ktore maju vypchavky, moja kamoska take nosi a z nuliek jej vytvoria minimalne jednotky. Takisto sa pozri na to, ci sa hodia k tvojej postave. A ci by sa ti vobec hodili nejake vacsie. Neboj sa, za par rokov, ked zistis ze prsia nie su v posteli najdolezitejsie a maju svoje vyhody, tak sa nad tymto len pousmejes a budes este rada :-)
to s tymi vypchavkami je blbost. ja som to sice pochopila az neskor ale pochopila. kedysi, ked som bola mensia som si davala vypchacky a neviem co, len aby som mala vacsie prsia. no ked si uvedomite, ze raz sa pred niekym vyzleciete, chalanovi sa nebudete pacit uz len preto, ze ste ho istym sposobom oklamali. mam 75B, nepaci sa mi to. je to malo... ale co uz. ked budem mat na to prachy, urcite pojdem na plastiku. pretoze to uz klamanie nebude. ked sa vyzleciem, bude tam to, co navonok takisto vyzera...
to kaujska
ak su tvoje prsia jedinym dovodom preco sa nechces vyspat s chalanom, tak mi je ta velmi luto. porozmyslaj nad sebou - ci chces zacat v 14tich. neprehanate to uz trochu??? ked vam nic nepovie manzelstvo, tak rozmyslajte aspon nad svojim zdravim... kym budes mat rozum, tak vystriedas este dost chalanov a ked ho dostanes, moze byt neskoro...
no ja neviem este som s nikym nespala ale myslim,ze mam male prisa mam 14rokov a chalani ma uz chcu ...ale ja sa s nimi bojim vyspat lebo sa mi vysmeju ake mam prisa =(( prosim odpiste!!
nesuhlasim s tym, ze chalanom sa pacia male prsia, je to otazka vkusu kazdeho jedinca, takisto sa neda tvrdit ze chalani maju radi velke prsia (i ked to skor). Proste si kup podprdu s vypchavkami, alebo si nasad antikoncepciu.