Ahojte, mam taky problem - som dievca, ale som velmi vysoka - meriam az 192 centimetrov, no proste hrozne, nici mi to zivot. A tak som sa chcela spytat ci viete ci existuje nejaka metoda na zmensenie vysky? Pripada mi to nerealne, ale ked je metoda na dosiahnutie vacsej vysky (davaju si ju robit najma japonky, zlomia im kosti a vlozenim implantatov ich nechaju narast dlhsie) tak by mozn nieco mozhlo existovat?
Som fakt zufala...nechcem zit takto ako obor.
Dakujem
Zmenšenie výšky?
pokial ti nevadia nižší partnery.. tak pohode...
Merenwen:)))
obcas sa rad zasmejem,vazne:)
Nerobím si srandu. Skús sa zmerať ráno a večer. Uvidíš rozdiel, to preto, lebo sa chrbtica skráti. Skús sa zmerať a potom skákať a uvidíš, že sa tiež skráti.
nahodou mne sa to paci, nemozu predsa ludia vyzerat rovnako, uz snad staci ze ludstvo pozna kozmetiku ci plastiky, ktore odburavaju zensku jedinecnost a prirodzenost. este keby si bola poriadne kypra, velka, tak je to krasne a vzacne by som povedal, vzdy som taku chcel:)
Merenwen:)
Dufam,ze si robis len srandu:)))
Ľudia sa s vekom zmenšujú, je to preto, lebo vplyvom gravitácie sa stavce v chrbtici stesňujú. Napr. pri yoge, kde je veľa naťahovania sa chrbtica predlžuje a aj ľuďom sa telesná výška zväčší. Skús chodiť viac peši, behať, alebo najlepšie zo všetkého skákať. Pri prudkých dopadoch na zem sa skracuje chrbtica.
Dakujem vam, hlavne tebe kafik :) Je to pravda, nemozem s tym nic robit, samozrejme je to hlupost, svoju vysku nezmenim, preto sa s tym musim zmierit...Je to tazke, tak ako hovoris, posmesky od okolia, tazko sa hlada partner, mne by ani tak nevadilo keby bol nizsi ale je to predsa len zakorenene v ludoch ze chlap by mal byt vyssi, ochranovat zenu...ale tak s trochou stastia narazim na nejakeho dvojmetroveho ;) Dakujem ti za tie povzbudive slova, velmi ma potesili a pomohli mi :)
...co tak radsej zvacsenie hemisfer?
Obryna, mám kámošku, ktorá je vysoká jak ty. Mala dvoch frajerov, samozrejme o hlavu nižších, s jedným chodila 5r a jeden je ešte stále jej súčasný. Má krásne dlhé nohy, ktoré sú tak nebezpečne krásne, že by si na ne mala spraviť zbrojný pas :) V živote sa kvôli svojej výške NEtrápila.. ale jasné, že zháňanie oblečenia, večné otázky z okolia (či hrá basket, či robí modeling, či má frajera, keď je taká vysoká, prípadne i rýpanie a posmešky..) dokážu znechutiť deň.
Sú veci, ktoré zmeniť nemôžeš. Ale môžeš zmeniť svoj postoj k nim. Ak sa nimi budeš stále a dookola zaoberať, bude ťa to len zbytočne ničiť a trápiť.. ten smútok bude z teba cítiť a nie tvoja výška, ale ten smútok bude dôvod, prečo chalani nebudú mať o teba záujem. Ide leto, nahoď krátku sukňu a s myšlienkou "nikto nemá také užasné nohy ako ja" vyraz do ulíc :)
Ak TY vidíš samu seba ako OBRA, budú ťa tak vidieť aj ostatní. Ak si budeš hovoriť, som krásna vysoká ženská, aj okolie uvidí krásnu dlhonohú babu... Drzé poznámky odpálkuj rovnako drzo, alebo si ich nevšímaj. Ja sama za seba hovorím - škoda, že som sa roky trápila kvôli svojmu vzhľadu, výške a to ani zďaleka nie som tak vysoká ako ty. Nauč sa mať rada sama seba se vším všudy. Ono okolie ti bude ťažko ukazovať, že máš nejakú hodnotu, že si krásna.. svoje cenu a krásu musíš objaviť TY SAMA. Držím päste dievča, nech to sebavedomie nabereš.