bolest klbou a kosti

jajkafr

mjanik
skús si prečítať čo je napísané v úvode tejto témy siiska má osteopéniu ktorá vznikla ako nežiadúci účinok Prednisonu čo je kortikosteroid a jeho nežiadúcim účinkom je okrem iného aj odvápňovanie kostí... o ochorenie obličiek v tomto prípade určite nejde...

siiiska

bola som na vysetreni hustotu kosti - denzitometrii a tam mi povedali ze mam osteopemiu dali caltrate a kontrola o 2 rok

co sa týka obličiek asi mam v poriadku 2x do roka mi beru noč aj krv a všetko je v poriadku

gima

a caltrate plus su len vitaminy,ale tie su potrebne pre kosti a musia sa brat vsetky naraz
a ak chces mozes jest aj potraviny ktore obsahuju vapnik
staci si to vyhladat cez goole.sk ktore potraviny obsahuju vapnik

gima

a preco neides na poriadne vysetrenie,kde ti zistia hustotu kosti?tam ti poradia potom,co mas uzivat
a je dobre aj cvicit popri tom,aby kosti boli silnejsie a klby sa tym lepsie hybu,ale opatrne musis vediet ake cviky cvicit
a na tom vysetreni,ak ti zistia nejake veci,budu sa snazit najst pricinu a odstranit ju

siiiska

ja by som skor chcela nejaku domacu liecbu. pocula som ze vajicka obsahuju vela vapnika, vlastne škruninka z vajicka no co s tym ako sa to robi, pouziva.