Včera som zistila, že som tehotná. Potom som však začala špiniť, špinenie sa zosilňovalo, až sa premenilo na krvácanie. Bolí ma brucho ako pri menštruácii, ale bojím sa, že som potratila.
Je normálne, ak žena krváca pošas druhého mesiaca bez väčších bolestí?
Napíšte mi, prosím, vaše názory, veľmi sa bojím.
Som ešte stále tehotná?
a nie je ti zle z tolkej stratenej krvi?
snaz sa pit vodu a uz volas niekam??
ved pokoj a rozvahu dievca :-)
Bojím sa toho, že sa nám konečne po pol roku snaženia podarilo otehotnieť a teraz deň po potvrdení radostnej správy potratím. Toho sa bojím.
Áno, som, s priateľom sme to veľmi chceli.
Stále to silnie, už to asi nie je sranda...
samozrejme,ze k svojmu zdraviu prospievame i my svojim pozitivnym postojom,takze sa snaz ukludnit...coho sa bojis vlastne? si dospela uz?
Ja viem, že to nie je normálne. Strašne sa bojím, mama o tom ešte nevie, priateľ je preč. Bojím sa, som tak tesne pred záchvatom asi... Snažím sa nahovoriť, že však možno je to v poriadku, možno sa nič strašné nedeje, veľa stránok tvrdí, že je to normálne,ale začínam byť zúfalá.
neviem ake silne je to krvacanie. ak je prilis silne, tak chod este dnes radsej za lekarom.
jajka toto ma nenapadlo,ale nemam z toho dobry pocit...nech si tam aspon zavola,ze co ma robit
je vela zien ktore pravidelne krvacaju aj ked su tehotne.takze klud. ale chod na vysetrenie na gyndu v pondelok.
to ja neviem,ale uznaj,ze toto co sa ti stalo neni normalne...