Ludia, videli ste to dnes v noci? Piste odkial ste, ako ano. Bolo to dost divne.
Videli ste ZABLESK NA OBLOHE?
ja o nicom neviem...ved nikde nic nehovoria...???
pozerala som TA3 ale nic...:-((
Som Z Bratislavy/Ruzinov, smer zablesku : severo-vychod (z okna vidim smerom na letisko M.R.Stefanika
Bolo to vidiet dokonca aj v Brne.
Ahoj Slnie, ja chcem len upresniť , že ten záblesk som videla na Starej Turej. A je možné, že nasledný hrmot prišiel už po menej ako 5 minutách. Zaspávala som, takže čas už pre mňa bol skreslený...Inak pri tom hrmote sa triasli sklá v oknách a mala som pocit akéhosi tlaku..., neviem to vysvetliť, bolo to divné.
Bol to velky meteor. Nie maly metoerit. Podrobnejsie info budu poobede v mediach.
potvrdzujem, prave som telefonoval s priatelkou a aj som jej o tom vravel a cudoval,nakolko bola jasna noc. Potom som dal automaticky fotit oblohu kazdu minutu,ze ci sa to nezopakuje. zial do rana sa to uz nezopakovalo. Pravdepodobne do atmosfery vletel nejaky maly "meteorit" a "nizko" nad zemou prudko zhorel.
Odkial ste???
ahojte, ja som okolo pol noci ten záblesk videla. bolo to silné a oslňujúce, nalakala som sa. asi o 5-10 min. prišla ohlučujúca rana, tak som sa nazdávala, že to bol blesk a v diaľke že hrmí. potom som zaspala. ale bolo to zvláštne. nikdy pred tým som taký výboj nezažila.
potvrdzujem, prave som telefonoval s priatelkou a aj som jej o tom vravel a cudoval,nakolko bola jasna noc. Potom som dal automaticky fotit oblohu kazdu minutu,ze ci sa to nezopakuje. zial do rana sa to uz nezopakovalo. Pravdepodobne do atmosfery vletel nejaky maly "meteorit" a "nizko" nad zemou prudko zhorel.