Ahojte,
minuly mesiac sa mi pocas ovulacie vytvorila 2 cm cysta na lavom vajecniku,pocas ovulacie sa asi za 4 dni zvacsila na 5cm, zaroven som ale bola na gyn. vysetreni, kde ma hrozne DR postlacala a -neviem asi je to divne, ale az potom ma to fakt rozbolelo a cysta nasledujuce dni prudko narastla.S menzesom sa zas rychlo zmensila a presla uplne aj bolest (citila som ju totiz ako tlaci na mechur a pri pohybe). Sla som vcera na konrolu a DR ma len palpacne vysetrila, v podstate ma to uz nebolelo o nic viac ako druha strana, kontrolne sono vraj spravi az neskor, teraz sa jej ale zdalo ze cystu uz velmi nenahmatala. Problem je, ze ma zas riadne postlacala, a ja dnes zase citim take velmi jemne pulzujuce pichanie tam kde je ta cysta... neviem, je mozne ze sa zase zvacsi lebo ju podrazdila ci co??? Alebo to snad prejde? :( hrozne sa bojim co ak zase narastie s ovulaciou a teraz este toto vysetrenie ma zas rozdrazdilo :(som sa tesila ze bude aspon chvilu zas pokoj. Mate podobne skusenosti?
bolest cysty na vajecniku
Tak to je fajn, tiez sa mi to zdalo ako absurdny scenar, ktory ma napadol len preto, ze zhodou okolnosti sa to vtedy zhorsilo po vysetreni.
No ale faktom je ze teraz ma to popichava troska a vcera rano ma to nie, uz par dni bol klud, takze toto je tym stlacanim:( ja viem ze ma musi vysetrit (apropos nie som na slovensku takze obcas aj pochybujem o miestnych lekaroch) ale prave preto sa pytam ci sa dakomu stalo ze by ho po vysetreni cysta alebo vajecnik boleli,a ako dlho?
doktorka ta musi nejak vysetrit a ona dobre vie co robi..cysta sa urcite nezvacsuje kvoli tomu ze ta doktorka viac postlacala...to s tym nic nema