Gymnastika - snura, rozstep

Zuzinka642

Ahojte...chcete vedieť šňúru a prečo na tanečnu že?no ja som sa ju učila 1týždeň každý deň treba cvičiť atd..ak budete chcieť sa niečo spýtať ja vam poradím chodím na tanečnu na silverky a napíšte mi na email!:)

Tit

snuru (ako taku) som sa naucila pomocou cvikov : sadla som si na zem spravila som pravy uhol, rukou chytila spicky a brucho s hlavou som davala na tu nohu ...

ladynkasisim

ja si viem dat nohy za hlavu ale to my akurát om tak pomože aby som sa naučila snuru a poznam jednu stranku kde su cviky aby sme sa naučili snuru vola sa ako sa naučit šnuru najlahsie

sima612

Ja by som sa chcela naučiť šnúru ale neviem aké cviky mám cvičiť skúšam to už asi mesiac a stále mi to nejde tak prosím vás napíšte tu pár cvikov aké by som mala cvičiť dakujem..:)

adusha

snura sa da naucit velmi rychlo, ale so spagatom (rozstepom) je to uz narocnejsie.. ja sama ho na 100% neviem,pretoze ma uz dalej nepustia klby a dost ma to mrzi lebo ho musim vediet.. no aj tak verim ze sa mi to raz podari :D

maceka33

ked sa chce niekto naucit snuru tak tu je rada: pred cvicenim je dolezite aby sa svaly zahriali a to skakanim, tancovanim a az potom zacat cvicit cviky ktore sa musia opakovat kazdy den. pri takomto cviceni sa mozete naucit snuru uz za tizden

Karmaaaa

Nasa trenerka ties chcela as sa naucime snru sa 9 dni a ja som styri roky trenovala snuru iba na lavu nohu... A teraz sa musime ucit na pravu :|

monikaaa777

ja chodim na gymnastiku 7 rokov ale sak ked ces sa naucis len musiš proste sa stale len rosvihavat nohy a kazdy den sa o kusok pohnut.. bud trpezliva