Potrebovala by som vediet, ze za ako dlho sa da naucit snura a rozstep...velakrat som to skusala, ale vydrzala som len par dni...
Gymnastika - snura, rozstep
snuru (ako taku) som sa naucila pomocou cvikov : sadla som si na zem spravila som pravy uhol, rukou chytila spicky a brucho s hlavou som davala na tu nohu ...
Ja by som sa chcela naučiť šnúru ale neviem aké cviky mám cvičiť skúšam to už asi mesiac a stále mi to nejde tak prosím vás napíšte tu pár cvikov aké by som mala cvičiť dakujem..:)
snura sa da naucit velmi rychlo, ale so spagatom (rozstepom) je to uz narocnejsie.. ja sama ho na 100% neviem,pretoze ma uz dalej nepustia klby a dost ma to mrzi lebo ho musim vediet.. no aj tak verim ze sa mi to raz podari :D
Nasa trenerka ties chcela as sa naucime snru sa 9 dni a ja som styri roky trenovala snuru iba na lavu nohu... A teraz sa musime ucit na pravu :|
ja byt tebou by som do bolesti nesla si ubližiš...
ja chodim na gymnastiku 7 rokov ale sak ked ces sa naucis len musiš proste sa stale len rosvihavat nohy a kazdy den sa o kusok pohnut.. bud trpezliva
hej kocky... nie vsetky zeny dokazu snuru a rozstep kvoli predispoziciam zenskeho lona...