Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Beh, kondicka..

Príspevok v téme: Beh, kondicka..
D.

snazim sa behavat skoro kazdy den..ale nie vzdy sa da..vselijake povinnosti, vycerpanost...behavam okolo tych 30min...dufam ze schudnem..mam k tomu este aj tanecne treningy a vecer brusakujem poctivo ked nspravim jeden vecer pekne si dbehnem druhy den..boli obdobia ked aj vyse 200 (sa mi to nakopilo a 1000 za jeden den :D ) ...teraz radsej 100 ale fakt riadnych..ale chcem sa vratit k tomu behu...potrebujem do mesiaca nabrat kondicku...vsimla som si ze aj ked tych 30min zabehnem skoro vkuse je to nic...idem svojim tempom (nevravim ako slimak ale take normalne na vydrz)a neprekonavam sa..lenze ak zrychlim nevydrzim tych 30min...co by ste poradili? mam menit tempo? alebo ine cinnosti na kondicku?

0vecka

hmm to nezadychanie to je dobre na spalovanie tukov na kondicku mozes pridat.... ja byt vami tak si kupim nejaku klbovu vyzivu lebo beh sa dost nekamarati s clenkami :)

mate59

Na kondičku to robíš správne.Udržuj si svoje tempo,ale ho možeš meniť,pridať, zvolniť.30 min je krátko,ja behám 50-55 min denne v zime do -6 ak nie je sneh a keď prší nebežím,asi 7,5 km a na kondičku je to akurát.Pri behu by si nemala byť zadýchaná,dokonca by si mohla ľahko konverzovať.Behaj na 60-70% maximálnej tepovej frekvencie.
Nuda to nie je, celý čas počúvam hudbu, rádio, v lete mi spievajú vtáci.

0vecka

mozes pridat z 30 tak na 45 zevraj sa moze ist az na dve hodky ale to je extrem inaq 100 brusakov ti je nanic :) na to sa kludne vykasli

a pijues nieco pocas toho behania ??? ono mozes robit vseliake finty napr ze si drzis svoje temtpo a na poslednu minutu pridas a kazdy krat to posunies o minutu ... ja si to napr meriam v zime na orbitreku tam mozem zvysit vykon o 10W napr :)

inaq beh mas na kondicku v pohode ... len sa ti divim ze to zlvadas psychicky lebo je to strasna nuda aj ked tych 30 min sa este da :)