Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

1.5 zacinam 90dnovu dietu

Príspevok v téme: 1.5 zacinam 90dnovu dietu
lucky10000

Volám sa Lucia a chcela by som sa k tebe pridat. Meriam 165 cm a vazim 85 kg, co je hroza. Som sice po porode, ale chcem uz nieco robit so svojou váhou.
90dnovu dietu som drzala aj minuly rok, schudla som sice asi 7 kg za nejaky mesiac, ale hned na to som otehotnela, takze som pribrala 12,5kg. Mam rovnaku vahu ako pred tehotenstvom, ale NEPACI SA MI!!!

KTO SA PRIDA???????????????

lucky10000

Ahojte baby. Ja som na druhom dni. Zacala som vcera, tak este neviem. Dufam, ze to bude v pohodke.
Ja meriam 165 cm a vazim 85 kg, co je dost vela. Tak uvidime, co bude...

anavi2

ahojte...
tak ako sa dari? uz je dnes 3. :) Ja mam dnes osmy den...zase ovociny :P ale tak nejak sa drzim aj cely tyzden sa dal...ale mala som aj chut na sladke tak som si trochen dala...no inak dodrzujem :) tak pekny den a keby dnes aj slnko vyslo tak by korculky neboli na skodu :)
a ozvite sa :)

cicusa03

ahojte baby, ja som dneska nezacinala preto, lebo som bola mimo domu..a az teraz som prisla..sme mali taku mensiu zurku :D ale od zajtra zacinam..kolko meriate a vazite?

anavi2

ahojte...
pekne baby zacnite od zajtra a neprehanat na grilovacke, ved maso v prvy den mozte ale so zeleninou...aj o grilovanom sa da trochu pochybovat ale neodkladajte to :)
ja som zacala s 90 dnovkou tento pondelok asi uz 4 krat a dufam ze mi to tentoraz vydrzi aj dlhsie :) takze dnes mam opat bielkoviny a mam za sebou mandarinku a kiwi...
pekny den Vam prajem...a poobede korculeee