Mam 14 a mam taky problem...ked ma moj chalaan vyprstuje tak mi napuchnu pysky ohanbia a aj vnutrajšok trošku....neviete z čoho to može byť a ako to liečiť? či treba ist ku gynekologovi alebo stači len enjaky krem? prosiim poradte mi :)
Napuchnute pysky ohanbia
Double_Psycho :))
nie nemusis a nezisti:)
Ak ti svedomie neda,tak radsej povedz,ze si sa sama prstovala.
a ked pojdem ku gynekologičkej s mamkou... tak budem musieť hovoriť že ma yvpalcoval chalan a mam tam bakterie...alebo mi urobi nejake vytery a zisti že tam mam bakterie??
ja už to lutujem trz že som bola taka nezodpovedna :(:( nevratim čas..
ked budes takato nezodpovedna tak k tej neplodnosti prides velmi velmi lahko...staci jeden poriadny prekonany nelieceny zapal a budes to lutovat cely zivot
nuz....
:( no super..len dufam že budem plodna :(((((((
to je na tebe..proste ked sa citis taka dospela ze zacinas so sexualnymi praktikami tak sa nauc si poradit sama...kazdy by len sexoval a prstoval sa a zodpovednost nikde..aj to k tomu patri tak sa to nauc
ale ved ja som nevedela že s toho nemožem byť neplodna :(:(:(:(:( musim ist ku foktorovi ja vem..ale čo povedať mame?:/
gratulujem...len tak dalej..ked raz budes neplodna tak sa laskavo nediv..ach boze
ta to aj tak žu davno sa mi stalo :(a ja som nevedela že to je važne tak som to enchala tak....