Je to úplne jedno,ked sa lúbia a sú spolu veľmi dlho ... Ja berem túto Metódu.. a je Vážne jendo Kolko Málo Rokov..
Od kolkých rpkov môže mať baba sex s 18 ročným
Tak ludia ti tu uz poradili, co s zakonu tyka. Je to proste neeticke a nezakonne. Co sa psychiky tyka, tak neverim, ze take stare dievca moze nieco vediet o laske a sexulany zivot jej moze zmenit aj psychicky vyvoj. Co sa zdravotneho hladiska tyka je to maximalne nezdrave a nezodpovedne. 13 resp. 14 roc. dievcata nie su tam dole dostatocne vyvinute, aby mohla prijat uz dospeleho chlapa, ktory dlzkou a hrubkou jej moze znacne ublizit a privolat bolest. Minule som citala o 16 rocnej dievcine, u ktorej spozorovala gynekologicka deformaciu vnutrajska vaginy. Problem bol v tom, ze pravidelne sexovala s 30 rocnym dost vyvinutym chlapom. Organy "tam dole" sa vyvijaju do 19 rokov, takze si jednoducho dajte pokoj.
sex chalan 16 rokov zena 30 rokov je to dobre ?
ale oni majú medzi nohami najazdených už pár tisíc kilometrov...
Mne pripadaju, ako deti aj 25 rocne a povazujem ich za nezaujimave.
13 rocne decko vie co je laska :D
ci boha :D
Podla mojho nazoru, aj ked sa lubite, mali by ste so sexom pockat. 13, ci 14? To je na sex dost priskoro. Mam sestru, ktora bude mat 13 a je to este len dieta. Ak by sa stala nehoda, a nedajboze by otehotnela, museli by ste niest nasledky nielen pravne, ale este aj rodicovske. A ak sa smiem opytat, pises, ze ste spolu velmi dlho. To je kolko "velmi dlho"?
Hmm, no neviem, ale ako 18 rocny chalan, by som na 13 pozeral ako na deti :)
Neviem si to ani predstavit ,ved je to este len dieta, aj 14ka, sice aj 15ka, tak ale zakon uz ohybat nechcem.
No zakon, robit mozes COKOLVEK, ale musis niest za to aj nasledky, ak sa nieco "pokazi"...
To ci je to porusenie nutene alebo nie je podla mna irelevantne. Zakon jasne stanovuje 15 rokov, to neohnes ani keby si bol Herkules.
1. ona sa moze uz z akehokolvek dovodu otocic proti tebe a potom mas smolu.
2. v pripade problemov (rodicia, dieta) mas tiez smolu, lebo sa to iste da dokazat, DNA je svina :D
Sice nie som pravnik, ale ak by sa to dostalo na povrch, z akehokolvek dovodu, podla mna by si mal pruser, lebo "skutok sa stal" ... mozno by si ale nesiel bezprostredne hned to basy sediet, ale teoreticky, porusil si zakon :)
prvy styk je podla zakona mozny v 15. keby si sa s nou vyspal, si trestne zodpovedny (a to uz od 14rokov) za styk s maloletou osobou. a kazdemu bude sumafuk ci sa lubite alebo co.
nehovoriac o gynek.prehliadke kedy by si mal tiez problem a ty ako dospely by si mal o problem viac
Ferii - je pekné čo píšeš o vašej láske,ale ona by mala so sexom počkať do 15,aby si sa ty nedostal do problémov so zákonom,nebodaj, keby sa vám podarilo urobiť dieťa.Lebo takých love story tu už bolo,že by si ich mohol vidlami prehadzovať.