poradili by ste mi nieco na suche vlasy,ktore sa aj lamu a stiepia sa ?? moze to by aj domace alebo z obchodu,vdaka
suche vlasy
áno napíš svoj mail:)
Tak na www.bugy.sk si dam oddelenie vlasova kozmetika a tam tusim specialna starostlivost bo regeneracia a tam vyhodi par masiek na vlasy a potom si tam najdes aj generu alebo si daj do vyhladavaca ze genera
aj na mimibazare sa da kupit ano ale ja nemam cas na to,posielat na ucet vopred peniaze atd..
purblanka a aky nick?to mi musis vysvetlit ako email?
no neviem teraz v tomto som novacik
Aha pardon akurat som to pozrela na tom www.bugy.sk
a neni to tam sakra
nemaju to na sklade asi
ale normalne to mavaju tam medzi vlasovou kozmetikou a v oddeleni vlasova regeneracia
neviem tam si pozrite cislo a mozte sa opytat ci ju maju bo nie
mne volala aj taka pani raz odtial z eju nemaju na sklade ci nechcem inu,
lebo mavajutam 2 druhu kokosovu a bylinkovu tusim
Tak na www.bugy.sk si dam oddelenie vlasova kozmetika a tam tusim specialna starostlivost bo regeneracia a tam vyhodi par masiek na vlasy a potom si tam najdes aj generu alebo si daj do vyhladavaca ze genera
aj na mimibazare sa da kupit ano ale ja nemam cas na to,posielat na ucet vopred peniaze atd..
purblanka a aky nick?to mi musis vysvetlit ako email?
no neviem teraz v tomto som novacik
na stránke mimibazar.sk dostaneš kúpiť všetky výrobky značky Genera
to monikaaa: checkla som tu stranku bugy.sk, ale nejak tam tu generu neviem najst, vies pomoct?
rada by som si s tebou popisala,ak by si mala čas,čo ty na to??Daj mi tvoj nick,prosím.
purblanka vsak to i ja som mala neuveritelne vrasky pod ocami a aj na cele
a to pod ocami uplne katastrofalne
a ziadny krem nic ani ten najdrahsi
vsetky pomozu len ked si to clovek natrie
tak som sa zacala natierat kokos. olejom
a pocase som si vsimla ze vrasky su tam uz neni a to ani ked sa nim nenatriem
uplne ma to prekvapilo asi to bude tim ze velmi hydratuje
a rovnako aj vlasy
tie moje boli uplne KO, slama..
kozmetika genera oproti tomu aka je lacna je uplne 100 lepsia nez take elseve, gliss kur atd...
a je vidno vysledky co po ostatnych nie
skoda ze nieje tak lahko dostupna v obchodoch a tak...
monikaaa,objednám si to,ďakujem-aj kokosák-ale ja už mám vrásky.(aj pod oči si to môžem dať-vieš ja mam už také kruhy pod očami,málo spím,žijem v strese-neviem,čím to je.
purblanka generu zabal sa da objednat z mimibazaru ale ja si ho objednavam zo stranky www.bugy.sk
na dobierku postovne je neak 3€
kokosovy olej som si tiez raz objednala ale neprisiel mi tak ho kupujem v BA v avione je tam taky bio shop.
ale da sa objednat tiez z netu
a este moja skusenost kokosovy olej je vyborny na vrasky
mala som po lete a vseobecne od makeupu a vsetkeho vrasky pod ocami uplna katastrofa
ziaden krem nic nepomohlo ked tak iba nachvilu
ale odkedy si natieram kokos.olejom ani jedna tam neni zazrak:)