ahojte,viete mi poradit dobreho psychologa/psychologicku v Bratislave? ale nie sukromneho prosim :-)
Dobry psycholog v BA?
taky post pace, mi brani nastahovat sa do BA :)
BA sa mi paci zatial len v jednom - je tam vsetko na co si clovek pomysli (myslim len vramci Slovenska)...
lenze, niekedy ked idem tou Ba, hlavne petrzalkou, tak si pripadam ako keby bezduchy zombie prechadzajuci sa v obrovskej betonovej dzungli :)
velmi divny a deprimujuci pocit.. avsak len ked som sam.. s kamosmi je to OK -- vtedy nemam cas mysliet takto negativne :)
a prave to mi na tom vadi, a zit tu cely cas..hmm.. jedine s dovolenkami, tj niekde mimo v pokoji a casto:)
Cokoladka, kto je ta psychologicka, mozes napisat kontakt.
Beskyd, som v BA uz dlhsi cas. Najprv vyska, potom som tu ostal pracovat ako asi 90 percent mojich spoluziakov. Ale necitim sa tu dobre, akoby mi BA nejako vadila. A mam pocit, ze mi to z toho zacina pomaly "sibat". Pritom mam dobru robotu, velmi v pohode kolegov, kamarati su tiez fajn. Ja som povodne z dediny a chyba mi v BA taky pokoj, klud, ticho, zazemie, istota. Viac krat ma napadlo, ze by mi asi pomohlo z tade vypadnut, ale ked tu zijes dlsi cas, je tazke to nadobro zabalit. Ten pocit, ze uz mozno nikdy neuvidis kamaratov, co tu mas, ze doma si nenajdes zdaleka taku dobru robotu ako tu, je to proste tazke. A kvoli tomu, ze skoro stale som tu, som stratil aj kontakt s tymi kamaratmi doma. V BA to nie je ok a kvoli psychickemu zdraviu by mi prospelo odist odtial, ale je tu viac veci, ktore by mi chybali.
najlepsi psycholog - ziadny psycholog...
Ahoj, ked chces ist k psychologovi, ktory robi na poistovnu, treba ist k obvodakovi a vypytat si papier. Mal by stacit aj napr. taky dvovod ze si dlhsiu dobu smutna a pocitujes uzkost. Urcite sa chod pozriet, ved keby ti ten psycholog nesedel, mozes skusit niekoho ineho. Snad ti pomoze :)
Psychiatra odporucam v tazsich pripadoch, ale on ta bude liecit psychofarmakoterapiou(liekmi)ktoru je vzdy dobre doplnit psychoterapiou u psychologa. Ak su lieky potrebne, jasne. Pomozu zmiernit symptomy ale psycholog sa zaujima o pricinu a teda pomaha riesit problem od miesta vzniku. Moze ti velmi pomoct. Hlavu hore. Drz sa!
..psychiatri su bezplatni, pochopitelne :)
im to zaplatia ini za predpisane pilule.. :))
t
hmmm, ja poznam tiez len sukromnych... treba si zvyknut, ze u psychologov sa plati, rovnako ako u zubarov. Skus napr. www.znamylekar.sk, www.psychoterapia-sk.sk, www.zzz.sk. Psychologov tam najdes plno.
Ale myslim, ze psychiatri su bezplatní
psycholog v BA? uplna blbost, treba zmiznut z BA, uvidis to duchovne obrodenie a harmoniu co v tebe zavladne potom. prostredie robi vela:)
ja poznam psychologicku v ba ale je sukromna...ale veeeeeeeeeelmi dobra
Neviem či sa vás to týka, ale je to zaujímavé: psychiatria.wgz.cz .