Zubarka a trhanie nervov

Príspevok v téme: Zubarka a trhanie nervov
bibushka

v stredu mam ist zubarke a bude mi trhat nervy :( zo 6tky strasne sa toho bojim mám tam teraz uz tyzden aj pol taku modru pastu a na vrchu to je biele ale neviem naco mi to tam dala..bude to trhanie boliet ake mate vyx skusenosti a kolko asi trva ten zákrok? a este sa chcem op&tat ak nemam 18 budem zato platit? dakujem

bibushka

nie na tom zube som mala plombu taku ciernu a nemohla som tam jest lebo ma to bolelo tak mi ju vybrala dala mi tam tu vlkozku na 14 dni a ze mam prist a vytiahne mi nervy

človek

Prečo si ideš dať trhať nervy? Popis viac svoj problem. Nervy a cievy su pre zub dolezite, netreba ich len tak trhat.

Pri trhani ti zubarka nerv umrtvi, ale aj tak vyskocis po plafon od bolesti. Je to strasna bolest. Vykasli na zubarku, nechod tam.

Ak tam mas infekciu, a pockas par mesiacov, nerv odumrie sam. Staci napriklad utlmit zapal tabletkou paralenu vlozenej medzi zub a usta na 15 minut. No ale takto vseobecne sa to neda radit. neviem aky mas presne problem.

Ale radsej by si mala riesit preco tam mas zapal. Mas amalgamove plmby? To su take sive az strieborne vyplne zubov od zubarky.