Kde sa v BA najest ?

emca

ja som sa vzdy dobre napratala v meduze na michalskej, u filipa na bielej ul.resp. paparazzi pri hlavnom :) este chcem ist otestovat jednu fr. restiku na rohu hviezdoslavovho, nenapada ma nazov tej rest...ak teda este existuje, dufajme :)

lillii

vsade ta pustia bez obleku:)
www.riorestaurant.sk

www.elgaucho.sk

-pre uvolneny obed so stipkou exotiky:)

au-cafe, milton, lemonde, mezo mezo, pre viac konzervativnejsieho cloveka

Typek817

Vek 21-23 rokov :)

Da sa tam ist bez obleku vobec ? Vyzera to naozaj na urovni, ale bola by sranda ak by nam povedali ze "sorry bez obleku nie" :)

uvolneny ci nie ... ani neviem, ale zase nemusi to byt velmi vazne, ale hlavne kvalitne jedlo, a proste luxus :)
ale zase aby tam nebolo preplnene ze nebude ani volne miesto..

"vtip" je v tom ze ceny v BA restauraciach, aj tych najdrahsich su nie az take prestrelene ako na zapade, kde nie je problem nechat 100 eur za najlacnejsi obed :) cize preto ten "no limit"

lillii

zalezi to aj od veku a stylu toho biznis obedu:) lebo ak to bude taky mladsi clovek a bude to taky uvolneny obed, tak skvele je RIO na hviezdoslavku, ale aj steakbar EL GAUCHO tiez na hviezdoslavovom namesti. Su to pekne stylove miesta so skvelym jedlom a drinkami. Potom to spominane au-cafe, ale to ti pojde hlbsie do vrecka, ale inak je to velmi pekne:) dobre som sa najedla aj v restauraciamilton.sk .

jinx

Ked bez limitu, tak potom najlepsia by mala byt, podla hodnoteni odbornikov:
www.camouflage.sk

ale to je naozaj ze "bez limitu", ja som este nemala stastie sa tam dostat

dalsie, ktore by sli:
www.obedovat.sk

bratislava-restaurant.esem.sk

jinx

ahoj, neviem v akej lokalite to hladas, ani cenovu relaciu, tak to je potom tazko
ja mam dobre skusenosti s:

www.au-cafe.sk

www.bonbon.sk

ale mozno je tvoja predstava ina, neviem :)